La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
WINTER SALE Waterman Perspective Blue Vulpen
155,00     109,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Yard-O-Led Perfecta Victorian Vulpotlood
[YOL-941311]
Met z抧 elegante lijn en uitlopende top is de Yard-O-Led Perfecta een slanke en delicate pen met een lichtgewicht en gracieus silhouet. Het met de hand gehamerde Victoriaanse patroon roept het gevoel en de stijl van de vroege 19e eeuw perfect op.

Het potlood maakt gebruik van 1.1 mm potloodstiftjes, welke u hier in de webstore kunt vinden.

Over Yard-O-Led
In 1822 werd het eerste vulpotlood ontwikkeld en gepatenteerd door Sampson Mordan. Vanaf dat moment richtte het familiebedrijf zich op de ontwikkeling van het unieke ontwerp, dat maar liefst twaalf potloodstiften kon bevatten en waar dus ook de naam "Yard-O-Led" vandaan komt.
In 1934 werd de Yard-O-Led Company opgericht en tot op de dag van vandaag richt het bedrijf zich op de lange traditie en het vakmanschap, waarvan de basis bijna 200 jaar geleden werd gelegd. De invloed van ontwerpen uit de 19e en 20e eeuw vormt nog steeds de basis voor de collecties, die bestaan uit vulpennen, balpennen, rollers en natuurlijk het iconische vulpotlood. Elke pen of potlood (behalve de Retro collectie) wordt met de hand gemaakt van sterling zilver, is individueel genummerd en voorzien van een levenslange garantie.

495,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Yard-O-Led Viceroy Grand Victorian Vulpen

Yard-O-Led Viceroy Grand Victorian Vulpen


Yard-O-Led Potloodstiftjes (1,18 mm)

Yard-O-Led Potloodstiftjes (1,18 mm)