La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Platinum Prefounte Vermillion Orange Vulpen
Platinum Prefounte Vermillion Orange Vulpen
€ 10,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Yard-O-Led County Northumberland Vulpotlood
[YOL-Y946501]
De Yard-o-Led Pencil Company, dat al bijna 85 jaar stijlvolle en zeer hoogwaardige schrijfwaren in Engeland produceert, lanceert de “County Collectie”: een reeks balpennen en vulpotloden met speciale ontwerpen om het 85-jarig jubileum te vieren. Elk model is vernoemd naar een graafschap dat een belangrijke rol in de geschiedenis van het bedrijf heeft gespeeld.

Hoewel veel van de Yard-o-Led zilversmeden Shropshire als thuisbasis hebben, is de grootste retailketen van het bedrijf gelegen in Northumberland en daarom heeft Yard-o-Led de tweede uitgave naar dit graafschap vernoemd.

Het potlood maakt gebruik van 1.1 mm potloodstiftjes, welke u hier in de webstore kunt vinden.

Over Yard-O-Led
In 1822 werd het eerste vulpotlood ontwikkeld en gepatenteerd door Sampson Mordan. Vanaf dat moment richtte het familiebedrijf zich op de ontwikkeling van het unieke ontwerp, dat maar liefst twaalf potloodstiften kon bevatten en waar dus ook de naam "Yard-O-Led" vandaan komt.
In 1934 werd de Yard-O-Led Company opgericht en tot op de dag van vandaag richt het bedrijf zich op de lange traditie en het vakmanschap, waarvan de basis bijna 200 jaar geleden werd gelegd. De invloed van ontwerpen uit de 19e en 20e eeuw vormt nog steeds de basis voor de collecties, die bestaan uit vulpennen, balpennen, rollers en natuurlijk het iconische vulpotlood. Elke pen of potlood (behalve de Retro collectie) wordt met de hand gemaakt van sterling zilver, is individueel genummerd en voorzien van een levenslange garantie.

€ 390,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Yard-O-Led Potloodstiftjes (1,18 mm)

Yard-O-Led Potloodstiftjes (1,18 mm)