La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
El Casco Vloeipapier
El Casco Vloeipapier
11,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
We want you!

Zijn luxe artikelen iets voor jou?

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega ter uitbreiding van ons team voor 20 tot 38 uur per week! Bij La Couronne du Comte is geen dag gelijk en wij bieden dan ook een zeer afwisselende functie in een leuk, gem阬eerd team.

De taken
Naast verkoopwerkzaamheden in de winkel in Tilburg, heb je ook telefonisch contact en e-mailcontact met onze uitgebreide en internationale klantenkring. Het samenstellen van de online orders voor verzending en de afwikkeling ervan in ons systeem zorgt er voor dat je van begin tot eind betrokken bent bij de bestellingen van onze online klanten.
Ook de webstore wordt meerdere keren per week vernieuwd en verzorgen we wekelijks een digitale nieuwsbrief, zijn we online actief op bijvoorbeeld Facebook en Instagram en zoeken we dus een creatieve collega die hierin mee wil werken en groeien.

Wat vragen we
Zoals bovenstaande, beknopte taakomschrijving al laat zien, zoeken we een enthousiaste duizendpoot, die het leuk vindt om altijd bezig te kunnen zijn.
We zijn er voor onze klanten en dus is het belangrijk dat je je kunt inbeelden in de wensen van de klant en deze zo goed mogelijk weet te helpen.
Naast een uitstekende kennis van het Nederlands in woord en geschrift, is het ook belangrijk dat het Engels uitstekend wordt beheerst; kennis van het Duits, Frans, Spaans, Chinees en/of Japans is een pre.
De uitdagende functie vraagt daarnaast om minimaal een HBO werk- en denkniveau, kennis van Word en Excel, bij voorkeur ook van Photoshop en algemene affiniteit met de computer en digitale (social) media.
Ervaring in de 損ennenwereld is een pre, maar zeker geen vereiste: heb je een leergierig karakter, dan kunnen wij je alles leren over luxe schrijfwaren en accessoires!

Interesse?
Mail je sollicitatie met CV naar info@lacouronneducomte.nl ter attentie van Rik van Doornmalen.
Volgende