La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Classic 205 Olivine Vulpen (Special Edition)
Pelikan Classic 205 Olivine Vulpen (Special Edition)
127,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Zomer Actie - Win een Montblanc Meisterstuck 149!

Tijdens onze zomer-actieperiode maakt u nu kans op een fantastische Montblanc Meisterstück 149 vulpen met een penpunt naar keuze: iedere bestelling betekent een automatische speelkans, dus hoe meer bestellingen u plaatst, hoe meer kans u maakt op het winnen van deze meesterschrijver! U kunt zo vaak meedoen als u wilt!

Daarnaast ontvangt iedereen die tussen 19 juli en 13 augustus 2018 een bestelling plaatst, een presentje bij de bestelling: u bent dus altijd een winnaar!

In juli en augustus zijn veel van onze leveranciers gesloten in verband met vakantie. Ook onze fysieke winkel aan de Nieuwlandstraat 23 te Tilburg heeft in deze periode gewijzigde openingstijden:
Gesloten op zaterdag 21 juli;
Week 30 (23 juli tot en met 29 juli), geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur;
Week 31 (30 juli tot en met 5 augustus), geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur;
Week 32 (6 augustus tot en met 12 augustus), geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur;

Bestellingen via internet worden direct in behandeling genomen en indien mogelijk direct verzonden. Ook zijn wij telefonisch en per e-mail volledig bereikbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet op voorraad is of dat wij door een lagere bezetting niet direct kunnen leveren. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren en houden u op de hoogte van de verwachte levertermijn.

Volgende