La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Classic M200 Smoky Quartz Vulpen
Pelikan Classic M200 Smoky Quartz Vulpen
149,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
La Couronne du Comte steunt War Child


Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Toch kampen over de hele wereld miljoenen kinderen met de gevolgen van gewapend conflict.

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. War Child helpt ze met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. War Child zorgt ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En cre雛en een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doet War Child wereldwijd.

De beproefde programma抯 van War Child gaan uit van creatieve methodes en eigen actieve inbreng van de kinderen en hun sociale omgeving. Muziek, toneel, sport, als wapens tegen angst, somberheid en agressie. Onderling vertrouwen opbouwen. Een stem geven en krijgen. Sociale structuren versterken. Samen de omgeving cre雛en die de rechten van het kind respecteert. Met ouders, scholen, lokale leiders. Maar vooral: met de kinderen zelf.

La Couronne du Comte is Business Friend van War Child. Als Business Friend steunen wij het Building Skills Changing Futures programma (BSCF) programma. Het BSCF programma geeft jongeren een kans voor de toekomst. Jongeren leren een vak en doen vaardigheden op die ze verder helpen op de arbeidsmarkt.

Dennis van de Graaf, eigenaar van La Couronne du Comte, over de keuze voor War Child: "Het product dat wij verkopen is in de basis heel nauw verbonden met onderwijs, en wij kunnen niet genoeg benadrukken dat schrijven niet alleen een belangrijke manier is om je uit te kunnen drukken, maar ook helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en het trainen van het geheugen. In Nederland hebben de meeste scholen goed schrijfonderwijs tot een belangrijk onderdeel gemaakt, maar het is jammer genoeg in de wereld niet vanzelfsprekend voor ieder kind. Met de ondersteuning van War Child draagt La Couronne du Comte haar steentje bij aan de ontwikkeling en opleiding van jongeren die door oorlog nooit een goede kans hebben gekregen: de jeugd is de toekomst, daar geloven wij in!"

Bent u ook ge飊teresseerd in het helpen van War Child? Helpen kan op allerlei manieren! Kijk eens op de website van War Child!Volgende