La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Les Couleurs du Comte Inktpot - Vert Sapin
Les Couleurs du Comte Inktpot - Vert Sapin
3,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Voyager 30 Orange Vulpen (Limited Edition)
[VI-VOY30ORFP]
Eboniet was het eerste materiaal dat werd gebruikt voor de productie van vulpennen. Slechts weinig bedrijven weten vandaag de dag nog steeds hoe ze het moeten aanpakken om pennen van dit materiaal te maken. Visconti is daar 殚n van en gebruikte het materiaal al meerdere keren in haar geschiedenis. Het aloude Florentijnse merk besloot eboniet nieuw leven in te blazen om haar 30ste verjaardag in oktober 2018 te vieren met een nieuwe kijk op een traditionele Visconti pen. Het resultaat was Voyager 30 - een perfecte mix van traditie, gratie en uniciteit.
De vulpen maakt gebruik van het power filler mechanisme en heeft een 18kt penpunt. Deze pen is beperkt tot slechts 300 stuks wereldwijd.

De pen wordt geleverd in een fraaie geschenkdoos met bijpassende reisinktpot.Over Visconti
De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

1.500,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Montblanc Pix Orange Gold Balpen

Montblanc Pix Orange Gold Balpen