La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Montegrappa Hemingway Novel Tobacco Vulpen (Limited Edition)
Montegrappa Hemingway Novel Tobacco Vulpen (Limited Edition)
935,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Pininfarina Regular Red Balpen
[VI-PINRGREBP]
Visconti's Pininfarina Regular pen is gemaakt van edelhars, waardoor de pen nog meer puurheid in zich heeft.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1930 is Pininfarina vandaag de dag 殚n van de meest succesvolle autodesigners ter wereld, er wordt samengewerkt met Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Rolls Royce, Jaguar en vele andere merken.
Het partnerschap tussen Visconti en Pininfarina is er 殚n van bedrijven die dezelfde waarden en krachten delen, een perfecte basis om iets buitengewoons en innovatiefs te ontwikkelen!

De Pininfarina pen is een schrijfinstrument met een unieke stijl en technische elementen. Het stilistische werk, gecombineerd met Visconti抯 technische expertise, heeft een praktisch eindresultaat opgeleverd, zonder enig niet-functioneel element en voorzien van innovatieve, technische oplossingen die de stijl benadrukken. Hieronder valt ook het roterende mechanisme van de vulpenpunt/rollersectie, waardoor de dop overbodig wordt.

Over Visconti
De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

220,00


Beoordelingen