La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Souver鋘 815 Metal Striped Vulpen (Limited Edition)
Pelikan Souver鋘 815 Metal Striped Vulpen (Limited Edition)
762,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Opera Master Blue Swirl Vulpen (Limited Edition)
[VI-OPMBSW-FP]
De Visconti Opera Master Blue Swirl vulpen is gelimiteerd tot slechts 90 stuks wereldwijd en is uitgevoerd in semi-transparant acryl met blauwe golven, waarbij de donkerblauwe dop een prachtig contrast geeft.

De set bestaat uit een vulpen met bijbehorende blauwe inktpot van kristal en een speciaal Visconti penetui, alles prachtig verpakt in een fraaie geschenkdoos.

Visconti maakt met de Opera vulpen duidelijk dat rond en vierkant heel goed samen kunnen gaan. De omtrek van de cirkel is gelijk aan de omtrek van het vierkant.
Opera is een serie pennen die rond (comfort en oneindig veel schrijfplezier) en vierkant is (stabiel en betrouwbaar). Alles klopt aan deze pennen: ze zijn mooi, fantastisch gebalanceerd en schrijven perfect. Iedere Visconti Opera wordt handmatig geproduceerd en gecontroleerd.

Smartouch penpunt
Na een intensieve testperiode heeft Visconti de Smartouch Tubular penpunt ge飊troduceerd. De speciale vorm is gedraaid uit een speciale buis van Chromium 18. Deze buis, met capillaire werking, sluit zich rondom de voeder, waardoor een unieke vorm wordt gecre雃rd en waardoor de gebruiker de pen kan vullen zonder de hele punt en greep in de inkt te hoeven plaatsen. Het resultaat is een schonere en effici雗tere manier van vullen. Tevens zal de penpunt door het ontwerp en de unieke plaatsing van het luchtgat in de punt langer "nat" blijven, zodat de pen niet snel uitdroogt.De pen maakt gebruik van Visconti's gepatenteerde Power Filler vulsysteem, waardoor de pen meer inkt kan bevatten en veilig meegenomen kan worden in het vliegtuig, omdat de pen niet lekt.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

1.025,00
Beschikbare opties:
Penpunt:
Recente beoordelingen: 1


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Item Zilveren Plaatje met gravure

Item Zilveren Plaatje met gravure


KWZ Ink Iron Gall Vulpeninkt - Inktpot (20 kleuren)

KWZ Ink Iron Gall Vulpeninkt - Inktpot (20 kleuren)