La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Parker Duofold Centennial Prestige Black Che
SALE: LAATSTE MODEL Parker Duofold Centennial Prestige Black Che
610,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Medici Medium Vulpen
[VI-MEDICI-MF]
Visconti's Medici collectie is volledig handgemaakt van zeer fraai acrylaat wat doet denken aan het stijlvolle bruy鑢e hout. De pennen zijn gefacetteerd, waardoor de pen zeer comfortabel in de hand ligt tijdens het schrijven.

Het medium formaat vulpen is voorzien van Visconti's 23 karaat Palladium Dreamtouch penpunt en maakt gebruik van inktpatronen of een converter.

De collectie kan worden gepersonaliseerd met het My Pen System van Visconti: snel en gemakkelijk geeft u uw pen een persoonlijk uiterlijk door het toevoegen van initialen, natuurlijke stenen of een dierenriem-symbool. Meer informatie over het My Pen System en de aanschaf hiervan, vindt u in onze webstore.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

595,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Aurora 888 Marte Vulpen (L.E.)

Aurora 888 Marte Vulpen (L.E.)