La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Lamy Aion Black Vulpen
€ 52,00     € 39,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Homo Sapiens Evolution Oversize Vulpen
[VI-HSEVOL-FP]
In de Visconti Homo Sapiens collectie, gemaakt volgens de regels van de “Gulden Snede”, geïllustreerd door Leonardo da Vinci, kan de nieuwste uitgave met metalen dop natuurlijk niet slechts een simpele afwerking krijgen. In het Westen heeft geometrie altijd een belangrijke rol gespeeld en als de Homo Sapiens collectie van Visconti de gulden snede omarmt, is op de Evolution de belangrijke geometrische vorm, de curve, weergegeven … een vorm die de mens blijft fascineren.

De vorm van de Evolution volgt het succesvolle ontwerp van Visconti’s Homo Sapiens collectie, met de toevoeging van een metalen dop: de reflectie van het licht zorgt er voor dat het patroon van de bewerkte dop prachtig uitkomt. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd palladium.

Penpuntkeuze
De vulpen, met power filler mechanisme, kan worden voorzien van Visconti’s 23 karaat palladium penpunt. Volledig nieuw, echter, is de optie voor de Skeleton penpunt: de skeleton is een stalen tubular nib die aan beide zijkanten gefaseerd uitgefreesd is, zoals de ribbenkast van een skelet. Zo toont de punt het binnenwerk van de nib.

De collectie kan worden gepersonaliseerd met het My Pen System van Visconti: snel en gemakkelijk geeft u uw pen een persoonlijk uiterlijk door het toevoegen van initialen, natuurlijke stenen of een dierenriem-symbool. Meer informatie over het My Pen System en de aanschaf hiervan, vindt u in onze webstore.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is één van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

U kunt hieronder de gewenste penpunt kiezen.

€ 790,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Montblanc Meisterstück Le Petit Prince Solitaire Doué Vulpen

Montblanc Meisterstück Le Petit Prince Solitaire Doué Vulpen


Visconti Il Magnifico Vulpen (Limited Edition)

Visconti Il Magnifico Vulpen (Limited Edition)


Visconti My Pen System

Visconti My Pen System