La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LEUCHTTURM1917 Softcover Notitieboek - Medium A5 - Sage
LEUCHTTURM1917 Softcover Notitieboek - Medium A5 - Sage
16,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Van Gogh "Wheatfield with Crows" Rollerpen (L.E.)
[VI-GOGWC-RB]
Let op: deze pen zal verkrijgbaar zijn vanaf de tweede helft oktober 2019. Reserveer uw pen nu!

De pen is ge飊spireerd op het beroemde schilderij van Vincent van Gogh uit 1890, "Wheatfield with Crows" (Korenveld met Kraaien), een olieverfschilderij op canvas. De set bestaat uit een rollerpen in een speciale geschenkdoos. De set zal in een gelimiteerde oplage van 3.500 stuks worden uitgebracht.
De naam van het schilderij en van de kunstenaar zijn nauwgezet gegraveerd op de ring van de pen. De pen telt 18 facetten, waardoor de levendige kleuren van de pen fraai uitkomen.

De collectie kan worden gepersonaliseerd met het My Pen System van Visconti: snel en gemakkelijk geeft u uw pen een persoonlijk uiterlijk door het toevoegen van initialen, natuurlijke stenen of een dierenriem-symbool. Meer informatie over het My Pen System en de aanschaf hiervan, vindt u in onze webstore.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

220,00


Beoordelingen