La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LAMY Safari Pastel Light Blue Balpen (Limited Edition)
LAMY Safari Pastel Light Blue Balpen (Limited Edition)
11,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Van Gogh "Red Vineyard" Vulpotlood
[VI-VG18RV-MP]
Let op: deze uitgave is verkrijgbaar vanaf juni 2018, reserveer uw exemplaar nu!

De pen is ge飊spireerd op het beroemde schilderij van Vincent van Gogh uit 1888, "The Red Vineyard near Arles" (De Rode Wijngaard nabij Arles), een olieverfschilderij op canvas. Het schilderij toont een groep landbouwers, die aan het werk zijn op de velden tijdens de zonsondergang. Het schilderij zou het enige zijn dat hij tijdens zijn leven daadwerkelijk verkocht en behoort tot zijn meesterwerken.
De naam van het schilderij en van de kunstenaar zijn nauwgezet gegraveerd op de ring van de pen en iedere pen is verpakt in een unieke geschenkdoos met een replica productie van het schilderij. De pen telt 18 facetten, waardoor de levendige kleuren van de pen fraai uitkomen.Het potlood maakt gebruik van 0,7 mm potloodstiftjes.

De collectie kan worden gepersonaliseerd met het My Pen System van Visconti: snel en gemakkelijk geeft u uw pen een persoonlijk uiterlijk door het toevoegen van initialen, natuurlijke stenen of een dierenriem-symbool. Meer informatie over het My Pen System en de aanschaf hiervan, vindt u in onze webstore.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

175,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Visconti Rollerpen Navulling

Visconti Rollerpen Navulling


Faber-Castell Balpen Navulling

Faber-Castell Balpen Navulling


Cross Converter

Cross Converter


Montegrappa Heartwood Olive Vulpen

Montegrappa Heartwood Olive Vulpen


Visconti Penetui (12 pennen)

Visconti Penetui (12 pennen)


Visconti Penetui (2 pennen)

Visconti Penetui (2 pennen)