La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
S.T. Dupont Minijet Star White Aansteker
S.T. Dupont Minijet Star White Aansteker
115,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Van Gogh "Souvenir de Mauve" Vulpen
[VI-GOGSMA-FP]
De pen is ge飊spireerd op het beroemde schilderij van Vincent van Gogh uit 1890, "Souvenir de Mauve" (Roze Bloeiende Perzikbomen), een olieverfschilderij op canvas.
De naam van het schilderij en van de kunstenaar zijn nauwgezet gegraveerd op de ring van de pen. De pen telt 18 facetten, waardoor de levendige kleuren van de pen fraai uitkomen.

De pen heeft een stalen penpunt, verkrijgbaar in diverse lijndikten, en maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of een converter.

De collectie kan worden gepersonaliseerd met het My Pen System van Visconti: snel en gemakkelijk geeft u uw pen een persoonlijk uiterlijk door het toevoegen van initialen, natuurlijke stenen of een dierenriem-symbool. Meer informatie over het My Pen System en de aanschaf hiervan, vindt u in onze webstore.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

195,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen