La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL S.T. Dupont Ligne D Elys閑 Marron Tourniquet
SALE: LAATSTE MODEL S.T. Dupont Ligne D Elys閑 Marron Tourniquet
500,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Van Gogh "Sun Flowers" Vulpotlood
[VI-GOGSF-MP]
De pen is ge飊spireerd op het beroemde schilderij van Vincent van Gogh "De Zonnebloemen" (1888), olie op canvas. Het schilderij werd door hem gemaakt om de logeerkamer in het Gele Huis aan te kleden voor Paul Gauguin.
De naam van het schilderij en van de kunstenaar zijn nauwgezet gegraveerd op de ring van de pen en iedere pen is verpakt in een unieke geschenkdoos met een replica productie van het schilderij. De pen telt 18 facetten, waardoor de levendige kleuren van de pen fraai uitkomen.Het potlood maakt gebruik van 0,7 mm potloodstiftjes.

De collectie kan worden gepersonaliseerd met het My Pen System van Visconti: snel en gemakkelijk geeft u uw pen een persoonlijk uiterlijk door het toevoegen van initialen, natuurlijke stenen of een dierenriem-symbool. Meer informatie over het My Pen System en de aanschaf hiervan, vindt u in onze webstore.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

175,00


Beoordelingen