La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Montegrappa Fortuna White Ruthenium Vulpen F
220,00     170,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Daedalus Vulpen (Limited Edition)
[VI-DAEDALUS]
Let op: deze pen is verkrijgbaar vanaf oktober 2017, reserveer uw pen nu.

Ge飊spireerd op de mythe uit de Griekse oudheid is Visconti's gelimiteerde Daedalus vulpen een knap staaltje vakmanschap te noemen.
Daedalus was een gewaardeerde architect en uitvinder uit Athene, die vluchtte naar Kreta en daar in dienst van koning Minos het beroemde Labyrinth bouwde, waar Minos de Minotaurus gevangen hield. In het verhaal zoals verteld door de oude Grieken wordt de Atheense held Theseus uitgedaagd om de Minotaurus te doden. Daedalus en Ariadne (de dochter van Koning Minos) helpen Theseus, waardoor hij na zijn de geslaagde missie weer de weg uit het labyrinth weet te vinden.
De Daedalus pen is voorzien van Visconti's beroemde "skelet-techniek": filigreinwerk van sterling zilver wordt met de hand gesneden en toont het labyrinth en het hoofd van de Minotaurus. Het volledig handmatige productieproces neemt per pen verschillende dagen in beslag en het eindresultaat is niets minder dan een kunstwerk. Het doorschijnende, blauwe edelhars is speciaal door Visconti ontwikkeld en bevat zilverstof, waarmee de sterrenhemel wordt nagebootst boven het labyrinth. De Visconti clip met het logo is voorzien van blauw email. De vulpen is voorzien van Visconti's bekend Double Reservoir Power vulsysteem en heeft een 23 karaat palladium Dreamtouch penpunt. De collectie is gelimiteerd tot 388 vulpennen en rollerpennen en de pen wordt geleverd in een fraaie geschenkdoos.De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

2.500,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen