La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Lovi Card - Nijntje & Taart - Natuurlijk Hout - Medium
Lovi Card - Nijntje & Taart - Natuurlijk Hout - Medium
12,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Visconti Asia Red Vulpen (Limited Edition)
[VI-ASIARED-F]
Als onderdeel van de open, respectvolle dialoog met andere culturen dan de Westerse, werd Visconti ge飊spireerd door de charme van de Aziatische natuur bij het maken van deze prachtige pen met een ongelooflijk innovatief ontwerp. De vorm van de pennen in deze collectie lijkt op een bamboestok, een nobele en elegante plant afkomstig uit het Verre Oosten, bekend om zijn vermogen om bodemverontreiniging te verminderen. Volledig gemaakt van celluloid, zal Visconti's Asia worden geproduceerd in groen - de typische kleur van de natuur - en in twee andere varianten die de tinten van de aarde en de zee oproepen: rood en blauw.

Deze editie is wereldwijd beperkt tot slechts 138 vulpennen per kleur.

De Visconti Asia vulpen heeft een kleine 23kt Palladium Dreamtouch penpunt en maakt gebruik van het gepatenteerde Power Filler vulmechanisme.

De naam Visconti is sinds de laatste twintig jaar een synoniem voor schrijfinstrumenten van een ongekende schoonheid, waarbij historie en technologie een grote rol spelen. De vulpennen, rollers en balpennen van Visconti zijn allen onderdeel van een reeks schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit en met een sterk onderscheidend vermogen.La Couronne du Comte is 殚n van de weinige Visconti Gold Point Members. Een Gold Point Member heeft een brede kennis van pennen in het algemeen en in het bijzonder van Visconti. Daarnaast dient iedere Gold Point Member te voldoen aan de hoge standaarden van Visconti.

850,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen