La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Visconti Homo Sapiens Elegance Medium Vulpen
Visconti Homo Sapiens Elegance Medium Vulpen
395,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
VERHUIS-SALE: Montegrappa Passione Zebra Vulpen
[MO-PASSZEFP]
"Passione" betekent voor de Italiaan meer dan verlangen en obsessie. Het kan ook "dol zijn op" uitdrukken, het uitoefenen van een hobby of de liefde voor een sport. Voor welke uitleg het ook wordt gebruikt, het staat altijd voor meer dan interesse alleen. Het kan een zo grote liefde zijn die nauwelijks te beteugelen is, of het nu voor een persoon, een muziekgenre, kunst of theater of zelfs een verzameling is. Net als de zustercollectie Desiderio heeft de Montegrappa Passione schrijfwarencollectie een buitengewone aantrekkingskracht.

De Passione collectie is gemaakt van celluloid. De aard van dit materiaal zorgt er voor dat de patronen van elke pen uniek zijn en daardoor elke pen bijzonder maken. De details zijn gemaakt van sterling zilver.

De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt (medium) en maakt gebruik van inktpatronen of een converter.

De eerste pennenproducent van Itali, Montegrappa, startte met de productie van pennen in 1912 in een fabriek in Bassano del Grappa - een pittoreske stad een de Brenta rivier. Door gebruik te maken van celluloid en edelmetalen combineert Montegrappa traditionele methoden met moderne technieken. Of er nu gebruik wordt gemaakt van kleuren, die ook al door de oude Meesters werden gebruikt of van ontwerpen die terug te vinden zijn in barokke paleizen, de Italiaanse cultuur en romantiek is in ieder product terug te vinden.

1.150,00 675,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Pelikan Edelstein Vulpeninkt - Inktpot

Pelikan Edelstein Vulpeninkt - Inktpot