La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
WINTER SALE Sailor Professional Gear Navy Pink Gold Vulpen (F)
395,00     275,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
BTW & Tax Free
BTW en Tax Free winkelen

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW. Uiteraard ontvangt u bij uw bestelling een factuur, waarop het BTW bedrag staat vermeld.

Indien een bestelling buiten de Europese Unie (EU) wordt verzonden, wordt er ook geen BTW gerekend. Dit gebeurt automatisch, nadat u bent ingelogd: indien uw hoofdadres buiten de EU ligt, worden de prijzen weergegeven zonder BTW. BTW wordt wel berekend, indien de goederen binnen de EU worden verzonden. Bij het afrekenen gebeurt de BTW berekening volledig automatisch.

Lokale autoriteiten kunnen de plaatselijke belasting en een importprovisie heffen, wanneer nieuwe producten een niet-EU land binnenkomen.

Tax Free Shopping

Woont u buiten de EU en komt u bij ons in onze fysieke winkel in Tilburg uw aankopen doen? Dan hebben wij voor u alle formulieren beschikbaar om uw BTW op de luchthaven Schiphol direct (of indien u via een andere luchthaven reist of per ander vervoermiddel) of op uw bankrekening gestort te krijgen.EU-ondernemers en de BTW

Heeft u een onderneming buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie (EU)? Dan kan het zijn, dat u geen BTW hoeft te betalen. Vermeldt u dit dan bij uw bestelling. Er zal dan met u contact worden opgenomen en u ontvangt dan een nieuwe factuur.
Volgende