La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
CHRISTMAS SPECIAL Clairefontaine My Ess. DOT Notitieboek - Tan
11,95     9,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Staedtler Initium Lignum Plum Vulpen
[STA-9PM121XX]
Wat de verwachting ook mag zijn, de Staedtler Initium Lignum lijn zal deze verwachting zeker overstijgen. Dit bijzondere schrijfinstrument is uniek door het gebruik van eersteklas houtsoorten, elk met een bijzondere uitstraling. De Staedtler Initium Lignum Plum vulpen heeft een houder van pruimelaar-hout, matchromen details en een springveer-clip. De vulpen meet 137 mm gesloten, 121 mm open zonder dop en 156 mm lang met de dop op de pen tijdens het schrijven. De vulpen heeft een diameter van 12,5 mm en weegt 50 gram.

De vulpen met draaidop maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of de meegeleverde converter. De pen heeft een stalen penpunt, verkrijgbaar in diverse lijndikten.

Over Staedtler
STAEDTLER, 殚n van de oudste industri雔e bedrijven van Duitsland, profiteert van de beroemde traditie van de N黵nberger potloodmakers, jarenlange ervaring en ontwikkeling van innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. De Staedtler Premium collectie eert de pioniersgedachte van oprichter Johann Sebastian Staedtler en de collectie is dan ook speciaal gemaakt voor diegene die hoge eisen stelt en uitstekende kwaliteit verlangt.

150,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Graf von Faber-Castell Converter

Graf von Faber-Castell Converter


Montblanc Cruise Bordeaux Rollerpen

Montblanc Cruise Bordeaux Rollerpen


Montblanc Cruise Blue Rollerpen

Montblanc Cruise Blue Rollerpen