La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Graf von Faber-Castell Guilloche Cognac Roll
€ 205,00     € 149,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Staedtler Corium Simplex Anthracite Vulpen
[STA-9PC1380X]
Schrijven wordt opnieuw een ervaring die echt “beleefd” kan worden: de aangename, natuurlijke warmte van het leder, nauwgezet met de hand aangebracht op de pen, en het tijdloze design maken de Staedtler Corium Simplex schrijfwaren tot een klasse apart. De pen heeft matchromen details, een springveerclip en een metalen houder voorzien van het fijnste Simmentaler leder. Een metalen strip loopt over de houder en bedekt de uiteinden van het leder, zodat er geen naden zichtbaar zijn. De vulpen meet 137 mm gesloten, 124 mm open zonder dop en 172 mm lang met de dop op de pen tijdens het schrijven. De vulpen heeft een diameter van 12,5 mm en weegt 52 gram.

De vulpen met draaidop maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of de meegeleverde converter. De pen heeft een stalen penpunt, verkrijgbaar in diverse lijndikten.

Over Staedtler
STAEDTLER, één van de oudste industriële bedrijven van Duitsland, profiteert van de beroemde traditie van de Nürnberger potloodmakers, jarenlange ervaring en ontwikkeling van innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. De Staedtler Premium collectie eert de pioniersgedachte van oprichter Johann Sebastian Staedtler en de collectie is dan ook speciaal gemaakt voor diegene die hoge eisen stelt en uitstekende kwaliteit verlangt.

€ 255,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
LAMY Dialog 3 PianoWhite Vulpen

LAMY Dialog 3 PianoWhite Vulpen


Graf Von Faber-Castell Premium Inktpot - Carbon Black

Graf Von Faber-Castell Premium Inktpot - Carbon Black


LAMY Studio Palladium Vulpen

LAMY Studio Palladium Vulpen