La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Montegrappa Fortuna White Ruthenium Vulpen F
220,00     170,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
SALE: LAATSTE MODEL Montegrappa Parola Crayon Pink Vulpen (M)
[MO-PARCP-FM]
"Parola" is de Italiaanse term die misschien wel de beste naam is die Montegrappa kon bedenken voor het instapmodel. Parola eert de veelzeggendheid van het "woord". Dankzij het gesproken en geschreven woord is de mensheid ge雟olueerd, waardoor de maatschappij steeds verfijnder en beschaafder is geworden. Het woord is voor de communicatie als wat lucht is voor het leven: een essentieel element.

De minimalistische look van de Parola en de reeks aan kleuren zorgt er voor dat er een pen voor iedere smaak is. De Parola pennen zijn tegelijkertijd elegant klassiek als jong, levendig en modern. Het perfecte cadeau voor iedereen!

De pen heeft een stalen penpunt (medium) en maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of een converter.

De eerste pennenproducent van Itali, Montegrappa, startte met de productie van pennen in 1912 in een fabriek in Bassano del Grappa - een pittoreske stad een de Brenta rivier. Door gebruik te maken van celluloid en edelmetalen combineert Montegrappa traditionele methoden met moderne technieken. Of er nu gebruik wordt gemaakt van kleuren, die ook al door de oude Meesters werden gebruikt of van ontwerpen die terug te vinden zijn in barokke paleizen, de Italiaanse cultuur en romantiek is in ieder product terug te vinden.

160,00 125,00


Beoordelingen