La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Visconti Vertigo Full Black Vulpen
295,00     220,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
SALE: LAATSTE MODEL Montegrappa Mosaico Barcelona Vulpen (B)
[MO-ISFOBIAB]
Tot de meest succesvolle schrijfcollecties van Montegrappa behoort de Fortuna: met z抧 combinatie tussen een modern en klassiek uiterlijk weet deze pen zowel jong als oud te bekoren.
Fortuna Mosaico wordt aangeboden in 3 schitterende varianten edelhars, zoals Roma (Zwart en Wit), Barcelona (Gemarmerd Turquoise) en Marrakech (Gemarmerd Indigo Blauw): kleuren die kenmerkend zijn voor de moza飁kkunst die is terug te vinden in deze steden het effect is uniek en sprekend. Alle modellen zijn afgewerkt met roestvrijstalen details.

De pen heeft een stalen Penpunt (breed). De pen kan worden gevuld via de meegeleverde converter of met behulp van standaard internationale inktpatronen, welke u hier in onze webstore kunt vinden.

De eerste pennenproducent van Itali, Montegrappa, startte met de productie van pennen in 1912 in een fabriek in Bassano del Grappa - een pittoreske stad een de Brenta rivier. Door gebruik te maken van celluloid en edelmetalen combineert Montegrappa traditionele methoden met moderne technieken. Of er nu gebruik wordt gemaakt van kleuren, die ook al door de oude Meesters werden gebruikt of van ontwerpen die terug te vinden zijn in barokke paleizen, de Italiaanse cultuur en romantiek is in ieder product terug te vinden.

199,00 159,00


Beoordelingen