La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Kaweco AC Sport Green Balpen
82,50     62,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
SALE: LAATSTE MODEL S.T. Dupont Line D Atelier Red Chinese Lacqu
[STD-412710]
De S.T. Dupont Line D Atelier Chinese Lacuer pen behoort tot het beste wat het Maison S.T. Dupont heeft te bieden. Line D staat voor elegantie, kwaliteit, traditie en kracht; een traditionele lijn van een genereus formaat. De afgeronde en harmonieuze vorm van de dop gecombineerd met de zachte lijnen van de houder maken deze pen tot een tijdloos ontwerp.

S.T. Dupont gebruikt natuurlijke Chinese lak, die met de hand wordt verzameld in Tonkin en dan samen wordt gevoegd net als wijn. Het heeft een glans en een diepte die niet te evenaren is door welke synthetische lak dan ook. De Chinese lak geeft een zijde, parelachtig gevoel en is uitzonderlijk hard en bestand tegen deuken en krassen, alsook tegen hitte. Alle S.T. Dupont schrijfinstrument met Chinese lak worden voorzien van een speciaal logo van een boomblad om het bijzondere karakter en het unieke materiaal van de pen weer te geven.

Gemaakt van metaal, in de traditie van S.T. Dupont, hebben de Line D pennen het juiste gewicht voor een perfect schrijfcomfort.

Het onderscheidende geluid van de dop die op de pen wordt geplaatst, doet denken aan het beroemde "cling"-geluid van de S.T. Dupont aanstekers.

S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

750,00 495,00


Beoordelingen