La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Classic 205 Olivine Vulpen & Inkt Cadeauset (Special Edi
Pelikan Classic 205 Olivine Vulpen & Inkt Cadeauset (Special Edi
€ 149,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
SALE: LAATSTE MODEL Caran d'Ache Léman Slim Ebony Black Balpen
[CDA-4781.782]
Het Maison Caran d’Ache verrijkt haar Haute Ecriture Léman collectie schrijfinstrumenten met de slanke en verfijnde vorm van de Léman Slim reeks. Deze reeks onderscheidt zicht door licht en perfect schrijfcomfort en kleuren die zijn geïnspireerd op het Meer van Genève … tijdloze elegantie voor de veeleisende schrijver.
De vier schrijfvarianten van de Léman Slim collectie – vulpen, balpen, roller en potlood – zijn allen voorzien van een zacht glanzende lak, afgezet met metalen details. De diepzwarte en scharlakenrode varianten contrasteren mooi met de zilverkleurige, gerhodineerde details, terwijl de parelwitte variant prachtig samen gaat met de rose vergulde details. Gelakte buttons kronen de top van de pen als symbool voor het Zwitserse vakmanschap.

Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise.
Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Genève en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

€ 280,00 € 196,00


Beoordelingen