La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Kaweco AC Sport Orange Balpen
82,50     62,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
SALE: LAATSTE MODEL Aurora 88 Ottantotto Anniversario Yellow Vul
[AU-88ANNYELL]
Aurora viert het 70-jarig bestaan van de Aurora 88 met een zeer speciale gelimiteerde en genummerde uitgave. Gedurende 2017 zullen er 8 verschillende kleuren uitkomen, allen in een gelimiteerde oplage van 188 stuks.

Extra bijzonder is de 14 karaat gouden superflexibele penpunt in een maat, die de gebruiker toestaat de tot nu toe onge雟enaarde flexibiliteit van de punten in vintage pennen nu in deze gloednieuwe editie te ervaren!

Een onvergetelijk Italiaans schrijfinstrument uit de jaren 40, dat is de 88: een pen met een echte en verdiende cult status onder liefhebbers van vulpennen. Het ontwerp van Marcello Nizzoli (die ook de iconische Olivetti typemachines ontwierp) was de eerste pen die werd tentoongesteld in het "National Museum of Science and Technology" in Milaan.
De 88, in elke uitvoering, gaat verder dan het zijn van zomaar een schrijfinstrument; het is een cult object, een statussymbool en een perfect cadeau voor uzelf of iemand anders die het verdient.

De pen wordt geleverd in een chique zwarte faux-lederen doos om de kleur ten volle te benadrukken.

Elk Aurora product vertelt een verhaal, een Italiaans verhaal, een verhaal over moderne tijden en traditie.
Elk model, bestudeerd en geproduceerd met passie, staat voor een nieuwe stap voorwaarts in de geschiedenis van het bedrijf, dat zich altijd al heeft gericht op onderzoek en de hoogste standaarden van luxe en kwaliteit.

U kunt hieronder de gewenste penpunt kiezen.

620,00 435,00


Beoordelingen