La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
CHRISTMAS SPECIAL S.T. Dupont D閒i Skeleton Palladium Balpen
335,00     275,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
De Saint Est鑦e 1010 Tiger's Eye Rollerpen
[DSE-1010TGE]
De Saint Est鑦e pennen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij La Couronne du Comte.

Tijgeroog - tijdloze elegantie
Tijgeroog is een iriserende steen met indrukwekkende en kenmerkende reflecties in geel- en bruintinten. Het bevat glanzend gouden, haarachtige kristallen. Door de pen te draaien komen de diepe kleuren van het materiaal helemaal tot recht.
Elke pen wordt vergezeld van een door de manufactuur afgegeven Certificaat van Echtheid en een edelsteenrapportage van het Monaco Gem Lab. De pen wordt geleverd in een fraaie geschenkdoos, die niet misstaat op een bureau, een lederen penetui, een zijden poetsdoekje en een set van 7 vullingen (roller en felt-tip).De Collectie
Wat maakt dit schrijfinstrument nu zo bijzonder?
- De pen is gemaakt van halfedelstenen die al miljoenen jaren oud zijn, vaak daterend van voor het ontstaan van de mens zelf.
- De pen is uniek: met het polijsten van de pen, een kunst op zich, wordt de natuurlijke structuur van de steen benadrukt en komt deze tot leven. Geen pen is hetzelfde.
- De pen is genummerd en maakt deel uit van een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Het nummer is gegraveerd op de kroon van de dop.
Aanvullend op de uitstekende schrijfkwaliteit, gebruikmakend van de allernieuwste technologie雗 en de traditionele kunst van steenbewerking gaat het De Saint Est鑦e juist om de creatie van het unieke, iets wat met deze collectie uitstekend is gelukt.Graveren
Een gepersonaliseerde graveerservice is 殚n van de opties die door de manufactuur wordt aangeboden. De gravure maakt de pen nog persoonlijker en kan ook perfect worden gebruikt om een belangrijk moment in het leven te markeren.

Over De Saint Est鑦e
De manufactuur van De Saint Est鑦e is diepgeworteld in de wereld van het Franse vakmanschap. Elke creatie wordt met de hand geassembleerd en gedecoreerd in de ateliers aan de Franse Rivi鑢a.
Na een aantal jaren van onderzoek en ontwikkeling van een bijzonder en gepatenteerd productieproces, presenteert De Saint Est鑦e een spectaculaire reeks van buitengewone schrijfinstrumenten, gemaakt van halfedelstenen. De pennen bieden een uitstekend schrijfcomfort en gecombineerd met het unieke karakter van het materiaal, is ook iedere pen een one-of-a-kind kunstwerk.
De manufactuur van De Saint Est鑦e is de enige in wereld die pennen vervaardigt waarbij zowel de dop als houder van halfedelstenen zijn gemaakt.

2.500,00


Beoordelingen