La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Jack Row Mirage Black Antique Vulpen
SALE: LAATSTE MODEL Jack Row Mirage Black Antique Vulpen
1.195,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Sailor King Lion Vulpen (Limited Edition)
[SL-KILION-FP]
De Leeuw is 殚n van de meest tot de verbeelding sprekende dieren in de natuur. De Koning van de Jungle is te vinden in het noordwesten van India en ten zuiden van de Sahara in Afrika en wordt gerespecteerd vanwege zijn kracht, moed en koninklijk voorkomen.

Sailor introduceert dan ook met trots de speciale editie van slechts 28 vulpennen als eerbetoon aan dit buitengewone dier.
De Maki-e kunstenaar, Mr. Koushu Nishihara, heeft dit meesterwerk gemaakt met behulp van traditionele Maki-e en Urushi-technieken, waaronder het inleggen van parelmoer (van de zeer bijzonder Turbo schelp) op de dop. De kunstenaar heeft een atmosfeer weten te cre雛en van de Prairie en de levenskracht en de trots zijn prachtig weergegeven in het ontwerp, met name in de ogen.

Extra bijzonder is dat de pen uitgevoerd is met de beroemde Nagahara 揅ross Point penpunt, een eerbetoon aan de Leeuw en inmiddels een collector抯 item op zich!

Sailor Pen legt zich toe op de productie van de meest elegante en mooiste schrijfinstrumenten. Sinds 1911 weet Sailor Pen de lange geschiedenis van kwaliteit en technische uitmuntendheid en perfectie weer te geven in haar collecties.
De pennen en punten worden exclusief gemaakt in de eigen productiefaciliteit van Sailor in Hiroshima, Japan, waarbij gebruik wordt gemaakt van de best beschikbare materialen. Sailor pennen worden door velen gezien als de beste schrijfinstrumenten ter wereld.

Meer informatie over de materialen en penpunten van de Sailor pennen kunt u vinden door hier te klikken.

3.100,00


Beoordelingen