La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Visconti Divina Ravenclaw Oversize Vulpen (L
SALE: LAATSTE MODEL Visconti Divina Ravenclaw Oversize Vulpen (L
995,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Sailor Barcarolle Blue ST Vulpen
[SL-111529X40]
De Sailor Barcarolle Collectie bestaat uit vulpennen en balpennen met een gelakte, messing houder en dop afgezet met metalen details, waardoor de pen zwaarder is dan z'n tegenhangers 1911 Standard en Pro Gear Standard in edelhars. Zowel de Sailor Barcarolle balpen en vulpen hebben het Sailor logo in reli雈 op de top van de dop, passend bij de zilver- of goudkleurige details van de pennen.

Elke Sailor Barcarolle vulpen is voorzien van een 14 karaat gouden penpunt. De zilverkleurige penpunten zijn gerhodineerd en daarmee passend bij de zilverkleurige details van de pen. De Barcarolle vulpen is een cartridge/converter vulpen (converter meegeleverd).
De pen weegt 35 gram, heeft een diameter van 15 mm en is 136 mm lang.

Sailor Pen legt zich toe op de productie van de meest elegante en mooiste schrijfinstrumenten. Sinds 1911 weet Sailor Pen de lange geschiedenis van kwaliteit en technische uitmuntendheid en perfectie weer te geven in haar collecties.
De pennen en punten worden exclusief gemaakt in de eigen productiefaciliteit van Sailor in Hiroshima, Japan, waarbij gebruik wordt gemaakt van de best beschikbare materialen. Sailor pennen worden door velen gezien als de beste schrijfinstrumenten ter wereld.

Meer informatie over de materialen en penpunten van de Sailor pennen kunt u vinden door hier te klikken.

195,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Montblanc Vulpeninkt - Inktpot (8 kleuren)

Montblanc Vulpeninkt - Inktpot (8 kleuren)