La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Aurora Riflessi Sterling Silver Black Vulpen
Aurora Riflessi Sterling Silver Black Vulpen
900,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Sailor 1911L Specialty Nib GT Vulpen - Cross Concord
[SL-SN1175320]
Let op: Sailor staat ons niet toe om online prijzen weer te geven van deze speciale collectie: indien u de prijs van een pen wilt weten, kunt u een e-mail sturen naar info@lacouronneducomte.nl, ons bellen tijdens openingstijden op +31(0)13-7501070 of onze winkel in Tilburg bezoeken.

De Sailor vaklieden zijn gespecialiseerd in optimale schrijfprestaties door gebruik te maken van traditionele vaardigheden en voor de Sailor 1911 Large Specialty Nib Collection hebben zij gewerkt aan speciale penpunten. Sailor staat bekend om z'n hoogwaardige penpunten en heeft een zeer goede reputatie wereldwijd. Het spreekt voor zich dat deze meesterpenpunten een buitengewone schrijfprestatie leveren. De Specialty Nib Collection is wereldwijd verkrijgbaar bij slechts 50 geselecteerde speciaalzaken, in Nederland exclusief bij La Couronne du Comte.

De 1911 Large vulpen is gemaakt van acryl in een traditioneel ontwerp met vergulde details. De pen maakt gebruik van een cartridge/converter vulsysteem. De vulpen is voorzien van Sailor's beroemde 21 karaat gouden Cross Concord penpunt: een dubbel penpuntontwerp met een punt in een speciale hoek, die bij "normaal" gebruik een dunne lijn geeft, maar wanneer deze wordt omgedraaid een zeer brede lijn kan geven met een buitengewone vloeiing van de inkt, een zeer creatieve penpunt. De dopring is ingelegd met een speciale cloisonn techniek die duidelijk maakt dat het hier om een pen met speciale penpunt gaat.

Specificaties
- Penpunt: 21 karaat goud
- Gewicht: 21,6 gram
- Afmetingen: 18 x 141mm, 155mm geopend met dop op houder

Sailor Pen legt zich toe op de productie van de meest elegante en mooiste schrijfinstrumenten. Sinds 1911 weet Sailor Pen de lange geschiedenis van kwaliteit en technische uitmuntendheid en perfectie weer te geven in haar collecties.
De pennen en punten worden exclusief gemaakt in de eigen productiefaciliteit van Sailor in Hiroshima, Japan, waarbij gebruik wordt gemaakt van de best beschikbare materialen. Sailor pennen worden door velen gezien als de beste schrijfinstrumenten ter wereld.

Meer informatie over de materialen en penpunten van de Sailor pennen kunt u vinden door hier te klikken.

Prijs op aanvraag


Volgende


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Kaweco AL Sport Explorer Vulpen (LE)

Kaweco AL Sport Explorer Vulpen (LE)


Faber-Castell Penpunt

Faber-Castell Penpunt


Item Noodler's Luxury Blue Eternal 1 oz

Item Noodler's Luxury Blue Eternal 1 oz


Noodler's Ink - 90 ml - Widow Maker

Noodler's Ink - 90 ml - Widow Maker


Herbin Inktpot - 30 ml - Rouge Grenat

Herbin Inktpot - 30 ml - Rouge Grenat


Noodler's Ink - 90 ml - Baystate Blue

Noodler's Ink - 90 ml - Baystate Blue