La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
VERHUIS-SALE: Caran d'Ache L閙an Black GT Vulpotlood
265,00     185,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 112 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


Visconti Opera Master Blue Swirl Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: donderdag, 15 juni 2017
Visconti Opera Master Blue Swirl Vulpen (Limited Edition)

Gisteren deze mooie Visconti Opera Master Bue Swirl gekocht, is mooi verpakt in een luxe doos en ziet er keurig netjes uit. Heb de pen besteld met een stub penpunt, waardoor een mooier handschrift ontstaat dan bij en gewone medium penpunt. Deze pen schrijft bijzonder prettig en ligt goed in de hand. In vergelijking met de Visconti Homo Sapiens Crystal of London Fog, is deze Opera Masterr zwaarder in gewicht. Wordt de dop geplaatst (posted) dan heeft de pen een hellend effect naar achteren vanwege het gewicht van de dop. (Schrijft niet prettig). Ik schrijf graag met Visconti vulpennen omdat ze mooi zijn afgewerkt, stylistisch zijn weergegeven en altijd nieuwe modellen op de markt brengen. Ik ben zeer content met deze vulpen en raad hem ook iedereen aan. Wat ik wel jammer vind is dat de vulpennen niet zijn genummerd, dit ondanks het feit dat het een gelimiteerde oplage betreft. Desalniettemin een bijzonder prachtige vulpen om mee te schrijven. Excellente service van La Couronne Du Comte

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Edison Pen Pearlette Canyon Trail Vulpen   van Anne Marie J.F. Vandevordt Datum toegevoegd: donderdag, 25 mei 2017
Edison Pen Pearlette Canyon Trail Vulpen

Zalige pen die je helemaal gelukkig maakt. Effect van edelhars is mooi om te zien. Kleinere pen maar als je dop plaatst op onderzijde heb je helemaal niet die indruk. Schrijft enorm vloeiend. Heel veel details die je versteld doen staan van het vakmanschap van Edison Pen Company bijvoorbeeld vorm van bovenste stuk waarin penpunt is geplaatst. En bovendien ontving ik pen snel na bestelling in perfecte staat. Danku La Couronne du Comte!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Manhattan Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: maandag, 01 mei 2017
Visconti Manhattan Vulpen (Limited Edition)

Vorig jaar deze prachtige pen bij La Couronne Du Comte besteld en hem in april ontvangen, dat was het wachten meer dan waard. Een buitengewone mooie pen, mooie kleurstelling, groot format (bijna oversize) en een mooie balans. Voelt iets zwaarder aan dan de Homo Sapiens London Fog of Blue Swirl. Heeft wel hetzelfde power filler system (extra grote hoeveelheid inktreservoir).Is qua format iets groter dan de Divina medium, heeft wel dezelfde penpuntgrootte. De balans is heel goed te noemen. Zonder de dop geplaatst (unposted) beter dan met dop geplaatst (posted). Ik schrijf liever zonder dop geplaatst omdat dan de vulpen beter in de handpalm rust. Heb gekozen voor een penpuntbreedte Broad, deze schrijft fantastisch en gaat heel soepel over het papier. De grotere hoeveelheid inkt zorgt ervoor dat pen geruisloos over het papier zoeft. Werkelijk een hele mooie pen, zeker aan te raden voor schrijvers en verzamelaars. La Courrone Du Comte heeft me zoals altijd heel goed geadviseerd

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Caran d'Ache L閙an Bicolor Black Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Caran d'Ache L閙an Bicolor Black Vulpen

Al heel wat jaren in mijn bezit. En nog steeds ben ik zeer tevreden en een trots bezitter. De pen ademt kwaliteit, oog voor detail en schrijfcomfort. De pen is lekker zwaar, maar niet eens je schrijft. De F penpunt glijdt over papier. Een pen waar ik nog jaren van wil genieten.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Edison Pen Collier Antique Marble Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Edison Pen Collier Antique Marble Vulpen

Een verrassende pen. Dat begint bij de mooie doos waarin de pen wordt geleverd. Dan de pen zelf. Die is een lust voor het oog en maakt indruk en geeft best een 'wauw- effect' Door de grootte maar ook door het materiaal dat op een foto niet goed tot zijn recht komt. De pen is niet echt goedkoop, maar komt veel duurder over. Je ziet door de dop heen de schroefdraad en de penpunt, weliswaar enigzins vaag. Ik heb getwijfeld over de punt, dat wil zeggen: kies ik de stalen punt of ga ik voor een pen met gouden punt. Na het inwinnen van telefonische informatie bij Els van La Couronne du Comte heb ik de stalen F punt gekozen. Het klopt wat ze zei: Edison maakt van iedere pen veel werk en legt er eer in om een mooi product te leveren. Ik ben dik tevreden. Het schrijfcomfort is verrassend goed.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Waterman Car鑞e Black Sea ST Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Waterman Car鑞e Black Sea ST Vulpen

De pen ziet er fraai en slank elegant uit. Het model pen nodigt als het ware uit om te schrijven. De penpunt is fraai ge飊tegreerd in de pen. Het doet me denken aan Sheaffer. Maar terug naar deze Waterman. Ik heb de pen met F penpunt. Zodra je de penpunt op papier zet wil de pen ook aan de slag. Waarbij ik merk dat de hoek waarmee ik de pen op het papier zet kritisch is, in ieder geval kritischer dan andere vulpennen in mijn collectie. De penpunt geeft een klein beetje weerstand maar dat is zeker niet hinderlijk. Voor lange schrijfsessies vind ik de pen minder geschikt. Dit omdat een soort opstaand randje waar je de wijs- en ringvinger op plaatst ontbreekt. Dit is uiteraard iets persoonlijk. De pen voelt degelijk aan. Al met al waardeer ik de pen op vier van de vijf punten.

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 112 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]