La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pineider Alchemy of Colours Inkt Mix Set
Pineider Alchemy of Colours Inkt Mix Set
189,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 120 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


Pelikan Souver鋘 600 Vibrant Orange Vulpen (Special Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: dinsdag, 13 november 2018
Pelikan Souver鋘 600 Vibrant Orange Vulpen (Special Edition)

Dit is weer zo'n fantastische vulpen van Pelikan, dit jaar bestaat Pelikan 180 jaar en dat weten ze goed te verpakken. Een vulpen met een schitterende kleur, altijd de zon in huis. Een ware eye catcher zowel voor een verzamelaar als ook voor een fervente schrijver. Deze vulpen is iets groter dan de M 400 en ligt fantastisch in de hand, waardoor het schrijfcomfort wordt bevorderd. Met een medium penpunt kun je alle kanten op, niet te dik maar ook niet te fijn. De penpunt glijdt als het ware over het papier en laat een nette inktlaag achter op het papier, deze is niet te vochtig, waardoor ook geen inktvlek ontstaat. Een echte aanrader voor iedereen.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Opera Master Silver Dust Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 15 augustus 2018
Visconti Opera Master Silver Dust Vulpen (Limited Edition)

Vorige maand deze mooie vulpen van Visconti gekocht, een Opera Master Silver Dust, de naam is al mysterieus. De pen verraad niet haar ware identiteit als de doos (nieuwe verpakking) wordt opengemaakt en er een beeldschone vulpen inzit, op het moment dat de dop wordt verwijderd ontstaat een ware extase. De pen komt in al haar kleuren en schoonheid tot uitdrukking. De tubular penpunt, medium schrijfdikte, is rank van vorm, dit moet ook in verband met het special vulsysteem (mosquito vulsysteem). Het vullen van de vulpen vereist enige deskundigheid en geduld en is daarom niet vergelijkbaar met de reguliere 23 karaat dreamtouch penpunten van Visconti. De pen schrijft heerlijk, waarbij de inkt geleidelijk over het papier vloeit, niet teveel en ook niet te weinig. Qua gewicht en balans is deze vulpen ideaal, de dop kan ook geplaatst worden, hierbij moet wel de opmerking worden geplaatst dat dat niet nodig is tenzij hier de voorkeur aan wordt gegeven. Persoonlijk schijf ik liever zonder de dop op de pen (unposted). Een topkwaliteit vulpen voor een kwalitatief zeer aantrekkelijke prijs.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Sailor King of Pens Urushi Zwart Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 27 juni 2018
Sailor King of Pens Urushi Zwart Vulpen

Nu de trotse bezitter van deze prachtige Sailor KOP Urushi black vulpen. Werkelijk een prachtige pen met super schrijfeigenschappen. De pen voelt licht aan en schrijft heerlijk, ondanks de grootte heeft de pen een ideale gewichtsverdeling. Het schrijfcomfort is buitengewoon, de vulpen beschikt over een mooi afgewerkte grote penpunt (# 8). De pen zit in een mooie houten doos, voorzien van een satijnen layer waar de vulpen sierlijk in ligt opgeborgen. Een ware beauty in zijn soort, niet voor niets het vlaggeschip van Sailor. Bijzonder goed advies van La Couronne Du Comte.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Medium A5 (18 kleuren)   van Sofie Jonck Datum toegevoegd: maandag, 18 juni 2018
LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Medium A5 (18 kleuren)

Ik heb dit notitieboek gebruikt als mijn eerste bullet journal. Het is zeer praktisch om overal mee naar toe te nemen en het ligt altijd goed vlak open. De index, 2 lintjes en paginanummering zijn een groot pluspunt. Ik denk dat het papier 80 gsm is, en hierdoor 'ghost' hetgeen je schrijft wel door, vooral bij bepaalde vulpennen en felttip pennen en stiften. Ik vind dit persoonlijk geen drama, maar het is niet voor iedereen aangenaam. De enveloppe achterin is ook zeer handig om losse papiertjes of andere zaken bij te houden. De bijgevoegde labels zijn ook zeer effici雗t om het boek te archiveren en ook snel terug te vinden.

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]


Visconti Watermark Demo Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 21 maart 2018
Visconti Watermark Demo Vulpen (Limited Edition)

Deze week deze prachtige zilveren vulpen van Visconti mogen ontvangen. De foto in de webstore geeft zeer summier de werkelijkheid weer. Een bijzonder prachtige vulpen, wel enigszins zwaar. Dat wordt veroorzaakt door het gewicht van het zilver. Een mooie grote en statige vulpen, tevens voorzien van een grote penpunt. De vulpen is mooi in balans (zonder dop geplaatst), indien de dop op de schacht wordt geplaatst ontstaat een lichte overbalans. Persoonlijk schrijf ik liever zonder de dop te plaatsen. Heel fraai is het filigrijn, heel apart (een klasse apart), dit bedekt het transparante hars, waardoor het vulmechanisme van de vulpen is te zien. Visconti staat bekend om de mooie en fraai uitgevoerde vulpennen, dit model beantwoord hier volledig aan. Elke vulpen van Visconti is bijzonder, waarbij valt op te merken dat deze vulpen niet zomaar een vulpen is maar behoort tot de topstukken van elke verzamelaar. Een mooie aanwinst voor mijn collectie

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Montblanc Great Characters The Beatles Vulpen (Special Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: zondag, 31 december 2017
Montblanc Great Characters The Beatles Vulpen (Special Edition)

Vlak voor de Kerst deze bijzonder mooie Mont Blanc vulpen ontvangen via La Couronne du Comt. De vulpen is schitterend vorm gegeven door een fraaie kleurstelling (komt overeen met de jassen op de cover van Sergeant Pepper Lonely Hearts Club Band). Voor elke Bealte fan een must have. De pen is geemailleerd en weegt daardoor iets meer dan een reguliere MB M 146. Hij ligt goed in de hand en schrijft bijzonder prettig. De bijbehorende doos is werkelijk een pronkstuk en verraadt iets bijzonders, wat op zich duidelijk overkomt met de muziek uit de jaren '60. Werkelijk een mooie uitgave (Great Characters edition) ter ere van een van de grootste bands aller tijden.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 120 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]