La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LEUCHTTURM1917 2018 Dagplanner - Medium A5
LEUCHTTURM1917 2018 Dagplanner - Medium A5
22,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 113 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


Filofax Notitieboek - A5 - Classic Red   van JABJG Smolders Datum toegevoegd: donderdag, 17 augustus 2017
Filofax Notitieboek - A5 - Classic Red

De notebook is geheel volgens verwachting, de (na)vulling van 100 gsm papier is net iets dikker dan normaal, ik vind dat persoonlijk erg prettig werken.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Rembrandt Ivory Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 28 juni 2017
Visconti Rembrandt Ivory Vulpen

Heb enkele jaren gelden deze mooie Rembrandt Ivory gekocht en schrijf er thuis regelmatig mee. Deze pen ligt prima in de hand en schrijft ook heerlijk, er is geen verschil waarneembaar tussen een stalen penpunt of de 23 karat Palladium Dreamtouch penpunt qua schrijven. Deze vulpen is eenvoudig en toch mooi gestyleerd. Door zijn eenvoud is hij mooi. Voor een beginnend vulpenschrijver een ideale schrijfpartner. (Dit geldt overigens ook voor de meer ervaen vulpenschrijvers). Een mooie pen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De pen is verkrijgbaar zonder het befaamde reservoir vulmechanisme, standard inktpatronen of een converter kunnen worden gebruikt. De inktpatronen zijn gemakkelijk te plaatsen, bij het gebruik van de converter is wel enige behendigheid gewenst. Overigens behoort de converter niet standard bij deze mooie Visconti vulpen, hji is optioneel. Zoals gezegd de vulpen schrijft prima, niet te nat en zeker niet te droog. Een prima reisgenoot om mee te schrijven. Bijzonder leuk is ook het verwisselbare Visconti My Pen System, dat ook een apart persoonlijk cachet aan de pen kan geven. Een pen om zeker aan te bevelen, net zo mooi als de schilderijen van Rembrandt.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Opera Master Blue Swirl Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: donderdag, 15 juni 2017
Visconti Opera Master Blue Swirl Vulpen (Limited Edition)

Gisteren deze mooie Visconti Opera Master Bue Swirl gekocht, is mooi verpakt in een luxe doos en ziet er keurig netjes uit. Heb de pen besteld met een stub penpunt, waardoor een mooier handschrift ontstaat dan bij en gewone medium penpunt. Deze pen schrijft bijzonder prettig en ligt goed in de hand. In vergelijking met de Visconti Homo Sapiens Crystal of London Fog, is deze Opera Masterr zwaarder in gewicht. Wordt de dop geplaatst (posted) dan heeft de pen een hellend effect naar achteren vanwege het gewicht van de dop. (Schrijft niet prettig). Ik schrijf graag met Visconti vulpennen omdat ze mooi zijn afgewerkt, stylistisch zijn weergegeven en altijd nieuwe modellen op de markt brengen. Ik ben zeer content met deze vulpen en raad hem ook iedereen aan. Wat ik wel jammer vind is dat de vulpennen niet zijn genummerd, dit ondanks het feit dat het een gelimiteerde oplage betreft. Desalniettemin een bijzonder prachtige vulpen om mee te schrijven. Excellente service van La Couronne Du Comte

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Edison Pen Pearlette Canyon Trail Vulpen   van Anne Marie J.F. Vandevordt Datum toegevoegd: donderdag, 25 mei 2017
Edison Pen Pearlette Canyon Trail Vulpen

Zalige pen die je helemaal gelukkig maakt. Effect van edelhars is mooi om te zien. Kleinere pen maar als je dop plaatst op onderzijde heb je helemaal niet die indruk. Schrijft enorm vloeiend. Heel veel details die je versteld doen staan van het vakmanschap van Edison Pen Company bijvoorbeeld vorm van bovenste stuk waarin penpunt is geplaatst. En bovendien ontving ik pen snel na bestelling in perfecte staat. Danku La Couronne du Comte!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Manhattan Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: maandag, 01 mei 2017
Visconti Manhattan Vulpen (Limited Edition)

Vorig jaar deze prachtige pen bij La Couronne Du Comte besteld en hem in april ontvangen, dat was het wachten meer dan waard. Een buitengewone mooie pen, mooie kleurstelling, groot format (bijna oversize) en een mooie balans. Voelt iets zwaarder aan dan de Homo Sapiens London Fog of Blue Swirl. Heeft wel hetzelfde power filler system (extra grote hoeveelheid inktreservoir).Is qua format iets groter dan de Divina medium, heeft wel dezelfde penpuntgrootte. De balans is heel goed te noemen. Zonder de dop geplaatst (unposted) beter dan met dop geplaatst (posted). Ik schrijf liever zonder dop geplaatst omdat dan de vulpen beter in de handpalm rust. Heb gekozen voor een penpuntbreedte Broad, deze schrijft fantastisch en gaat heel soepel over het papier. De grotere hoeveelheid inkt zorgt ervoor dat pen geruisloos over het papier zoeft. Werkelijk een hele mooie pen, zeker aan te raden voor schrijvers en verzamelaars. La Courrone Du Comte heeft me zoals altijd heel goed geadviseerd

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Caran d'Ache L閙an Bicolor Black Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Caran d'Ache L閙an Bicolor Black Vulpen

Al heel wat jaren in mijn bezit. En nog steeds ben ik zeer tevreden en een trots bezitter. De pen ademt kwaliteit, oog voor detail en schrijfcomfort. De pen is lekker zwaar, maar niet eens je schrijft. De F penpunt glijdt over papier. Een pen waar ik nog jaren van wil genieten.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 113 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]