La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Visconti Van Gogh "Red Vineyard" Vulpen
Visconti Van Gogh "Red Vineyard" Vulpen
195,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 119 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


Montblanc Great Characters The Beatles Vulpen (Special Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: zondag, 31 december 2017
Montblanc Great Characters The Beatles Vulpen (Special Edition)

Vlak voor de Kerst deze bijzonder mooie Mont Blanc vulpen ontvangen via La Couronne du Comt. De vulpen is schitterend vorm gegeven door een fraaie kleurstelling (komt overeen met de jassen op de cover van Sergeant Pepper Lonely Hearts Club Band). Voor elke Bealte fan een must have. De pen is geemailleerd en weegt daardoor iets meer dan een reguliere MB M 146. Hij ligt goed in de hand en schrijft bijzonder prettig. De bijbehorende doos is werkelijk een pronkstuk en verraadt iets bijzonders, wat op zich duidelijk overkomt met de muziek uit de jaren '60. Werkelijk een mooie uitgave (Great Characters edition) ter ere van een van de grootste bands aller tijden.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Pelikan Classic M200 Green Vulpen   van H.J.P. Brouwers Datum toegevoegd: zondag, 10 december 2017
Pelikan Classic M200 Green Vulpen

Overtreft al mijn verwachtingen! Schrijft geweldig.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


TWSBI Eco White Vulpen   van Rudy Pereira Datum toegevoegd: donderdag, 07 december 2017
TWSBI Eco White Vulpen

Mooie pen voor een kleine prijs. De 1.1mm stub schrijft heel vloeiend en redelijk nat. Door het vul mechanisme heb je altijd veel inkt in de pen. Een aanrader voor wie een stub wil proberen, of voor een mooi dagelijks schrijf instrument.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Diamine Inktpot - Vulpeninkt (104 kleuren - 30 ml)   van Rudy Pereira Datum toegevoegd: donderdag, 07 december 2017
Diamine Inktpot - Vulpeninkt (104 kleuren - 30 ml)

Kleur Sepia besteld voor in de (tegelijk bestelde) TWSBI Eco 1.1 stub. Schitterende kleur, fijne vloeiende inkt. De inkt komt redelijk nat op het papier, maar droogt mooi en snel op. De kleur is (vooral op ivoorkleurig) papier heel mooi. Aanrader!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Pelikan Classic M200 Smoky Quartz Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 27 september 2017
Pelikan Classic M200 Smoky Quartz Vulpen

Heb enige tijd geleden deze prachtige Pelikan M 200 Smokey Quartz vulpen gekocht. In vergelijking met andere vulpennen uit deze prijsklasse, springt deze vulpen er wel uit, niet alleen vanwege zijn vorm en transparent bruine kleur, maar zeker ook vanwege de verpakking. Pelikan weet elke noviteit op een passende wijze te presenteren. Deze vulpen is net als de M205 Aquamarine op een vernuftige wijze ingepakt, het uitpakken kost enige moeite en vraagt geduld, maar dan komt de parel tevoorschijn. Een zeer mooie vulpen, die met een stalen penpunt net zo mooi en soepel schrijft als 14 of 18 karat gouden penpunten. De vulpen schrijft zeer gewillig de tekst die door de schrijver wordt gedikteerd. Schrijft vloeiend en laat geen dikke of natte inkt achter op het papier. De pen is uitermate geschikt voor mensen met kleinere handen, voor mensen die een groter formaat gewend zijn kan de dop eenvoudig weg op de achterzijde van de vulpen worden geplaatst. De vulpen heeft een ideaal gewicht (met of zonder dop gelpaatst) om op een prettige manier te schrijven. Heel toepasselijk zijn de gouden accenten zowel op de vulpen als ook op de bijgeleverde inktpot. Net zoals overige tranparant versies (bv taupe, cognac, aquamarine, amethyst) zal deze vulpen voor verzamelaars zeer gewild zijn. Absoluut een aanrader waard.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Edison Pen Collier Blue Steel Vulpen   van Anne Marie J.F. Vandevordt Datum toegevoegd: zondag, 24 september 2017
Edison Pen Collier Blue Steel Vulpen

Ik koos bij bestelling van deze pen voor de eerste keer voor een penpunt 1.1 mm stub en ben versteld dat mijn handschrift er beter gaat uitzien. Als je een inkt met shadowing gebruit komt dit effect nog beter tot zijn recht. De hele pen is een aanrader. Gemaakt met kennis en liefde voor vulpennen door Brian Gray en zijn team. Prachtig donkerblauw edelhars met metaalachtige swirls van verschillende tinten zorgen ervoor dat ik een unieke pen heb. Goed formaat om te schrijven zonder dop achteraan. Je verwacht bij dit formaat een zware logge pen maar deze pen verbaast je op vele vlakken. Ik ben fan !!! De pen behoort tot de production line van Edison waardoor het prijskaartje aangenaam is. Ik ben heel tevreden dat La Couronne du Compte deze pen aan Europese penfans aanbiedt want het bespaart ons alle ellende die je ervaart als je zelf rechtstreeks in de USA moet bestellen (douane, wachttijd, kosten)! Zelfde verhaal trouwens voor de japanse pennen en inkten.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 119 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]