La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Visconti Homo Sapiens Elegance Oversize Vulpen
Visconti Homo Sapiens Elegance Oversize Vulpen
495,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 115 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


VERHUIS-SALE: Montegrappa Passione Cinnamon Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: zondag, 16 april 2017
VERHUIS-SALE: Montegrappa Passione Cinnamon Vulpen

Montegrappa een naam van wereldformaat. Ik heb deze pen enige tijd geleden gekocht en was gelijk door de kleurstelling verkocht. Hij schrijft buitengewoon goed, wel voert de penpunt veel inkt, dit is echter niet storend. Hij ligt lekker in de hand, zeker als de dop niet op de pen is geplaatst (unposted). Indien de dop wel wordt geplaatst helt de pen enigszins over en ligt de balans op het achterste gedeelte. De pen is bijzonder mooi vorm gegeven. De vulpen heeft een mooie lange penpunt (7-8) en is vergelijkbaar met oa. de Visconti Homo Sapiens Oversize modellen of de Pelikan M 800 serie. De penpunt is mooi versierd en vestigt gelijk de aandacht. Een zeer mooi cadeau om te krijgen of om te geven. Zeker aan te raden voor verzamelars en schrijvers, een ideale reis- en schrijfgenoot. Dit in combinatie met de klantenservice van LCDC absolute klasse.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Aurora 88 Ottantotto Anniversario Red Vulpen (Limited Edition)   van M Akkerman Datum toegevoegd: dinsdag, 04 april 2017
Aurora 88 Ottantotto Anniversario Red Vulpen (Limited Edition)

Onlangs deze fantastische uitvoering in fris blauw ontvangen. Met recht een cult pen en zeker de flexibele penpunt is uniek te noemen. Uiteraard is de vulpen voor dagelijks gebruik. De penpunt is iets langer en boterzacht te noemen. Een schoonheid in al haar eenvoud! De flexpunt is voortreffelijk; uiteraard met gevoel en gepaste snelheid inzetten en aanzetten. Aurora toont aan dat de vintage flexpen wel degelijk in een moderne tijd gemaakt kan worden. Over 20 jaar zal deze flexpen nog altijd geroemd worden! Wederom een fantastische service van Dennis ervaren; eerlijk en betrouwbaar advies. Beleving van pen en service maakt LCC nog altijd een klasse apart!

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Caran d'Ache L閙an Bicolor Black Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Caran d'Ache L閙an Bicolor Black Vulpen

Al heel wat jaren in mijn bezit. En nog steeds ben ik zeer tevreden en een trots bezitter. De pen ademt kwaliteit, oog voor detail en schrijfcomfort. De pen is lekker zwaar, maar niet eens je schrijft. De F penpunt glijdt over papier. Een pen waar ik nog jaren van wil genieten.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Edison Pen Collier Antique Marble Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Edison Pen Collier Antique Marble Vulpen

Een verrassende pen. Dat begint bij de mooie doos waarin de pen wordt geleverd. Dan de pen zelf. Die is een lust voor het oog en maakt indruk en geeft best een 'wauw- effect' Door de grootte maar ook door het materiaal dat op een foto niet goed tot zijn recht komt. De pen is niet echt goedkoop, maar komt veel duurder over. Je ziet door de dop heen de schroefdraad en de penpunt, weliswaar enigzins vaag. Ik heb getwijfeld over de punt, dat wil zeggen: kies ik de stalen punt of ga ik voor een pen met gouden punt. Na het inwinnen van telefonische informatie bij Els van La Couronne du Comte heb ik de stalen F punt gekozen. Het klopt wat ze zei: Edison maakt van iedere pen veel werk en legt er eer in om een mooi product te leveren. Ik ben dik tevreden. Het schrijfcomfort is verrassend goed.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Waterman Car鑞e Black Sea ST Vulpen   van FVM Heerkens Datum toegevoegd: maandag, 06 februari 2017
Waterman Car鑞e Black Sea ST Vulpen

De pen ziet er fraai en slank elegant uit. Het model pen nodigt als het ware uit om te schrijven. De penpunt is fraai ge飊tegreerd in de pen. Het doet me denken aan Sheaffer. Maar terug naar deze Waterman. Ik heb de pen met F penpunt. Zodra je de penpunt op papier zet wil de pen ook aan de slag. Waarbij ik merk dat de hoek waarmee ik de pen op het papier zet kritisch is, in ieder geval kritischer dan andere vulpennen in mijn collectie. De penpunt geeft een klein beetje weerstand maar dat is zeker niet hinderlijk. Voor lange schrijfsessies vind ik de pen minder geschikt. Dit omdat een soort opstaand randje waar je de wijs- en ringvinger op plaatst ontbreekt. Dit is uiteraard iets persoonlijk. De pen voelt degelijk aan. Al met al waardeer ik de pen op vier van de vijf punten.

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]


Rohrer & Klingner Dokumentus Inktpot (6 kleuren)   van M.J.E. Melenhorst Datum toegevoegd: zondag, 05 februari 2017
Rohrer & Klingner Dokumentus Inktpot (6 kleuren)

Ik heb de Dokumentus inkt gekocht na het lezen van beoordelingen op het internet. Het probleem dat ik had was dat de 'reguliere' blauwe inkt van Pelikan ging vervagen en onleesbaar werd onder invloed van papierlijm. Deze inkt werd aangeprezen voor zijn uitstekende vloei en watervastheid. Nooit geweten, en eigenlijk is het logisch, dat deze inkt 鑞 uitstekend vloeit, inderdaad watervast is, niet vervaagt en de vulpen zoveel fijner laat schrijven. De service van La Couronne du Comte laat de klant echt voelen dat hij/zij bijzonder is: de verpakking was keurig en zeer netjes ingepakt in kadopapier. De Erka-Rapid inserts voor het flesje zijn een aanrader om knoeien te voorkomen.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 115 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]