La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
S.T. Dupont James Bond 007 Minijet Aansteker (L.E.)
S.T. Dupont James Bond 007 Minijet Aansteker (L.E.)
129,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 117 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Medium A5 (18 kleuren)   van Sofie Jonck Datum toegevoegd: maandag, 18 juni 2018
LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Medium A5 (18 kleuren)

Ik heb dit notitieboek gebruikt als mijn eerste bullet journal. Het is zeer praktisch om overal mee naar toe te nemen en het ligt altijd goed vlak open. De index, 2 lintjes en paginanummering zijn een groot pluspunt. Ik denk dat het papier 80 gsm is, en hierdoor 'ghost' hetgeen je schrijft wel door, vooral bij bepaalde vulpennen en felttip pennen en stiften. Ik vind dit persoonlijk geen drama, maar het is niet voor iedereen aangenaam. De enveloppe achterin is ook zeer handig om losse papiertjes of andere zaken bij te houden. De bijgevoegde labels zijn ook zeer effici雗t om het boek te archiveren en ook snel terug te vinden.

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]


Faggionato P閠rarque Celluloid Impressionist Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 21 maart 2018
Faggionato P閠rarque Celluloid Impressionist Vulpen

Mij eens laten verwennen door deze speelse vulpen van Franse bodemj. Een mooie vulpen voor een leuke prijs, plus voorzien van een grote stalen penpunt. Er is amper verschil merkbaar tussen een gouden en deze stalen penpunt. Schrijft gemakkelijk en vloeit niet, ligt ook lekker in de hand. Is in tegenstelling tot andere vulpennen in deze prijsklasse langer en geeft daardoor een prettig gevoel. Bijzonder is ook de transparante hars voorzien van een schitterende kleur (niet voor niets impressionist genoemd naar bekende schilders als van Gogh en Monet). Even iets anders doch wel leuk. Zeker voor iedereen aan te raden.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Watermark Demo Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 21 maart 2018
Visconti Watermark Demo Vulpen (Limited Edition)

Deze week deze prachtige zilveren vulpen van Visconti mogen ontvangen. De foto in de webstore geeft zeer summier de werkelijkheid weer. Een bijzonder prachtige vulpen, wel enigszins zwaar. Dat wordt veroorzaakt door het gewicht van het zilver. Een mooie grote en statige vulpen, tevens voorzien van een grote penpunt. De vulpen is mooi in balans (zonder dop geplaatst), indien de dop op de schacht wordt geplaatst ontstaat een lichte overbalans. Persoonlijk schrijf ik liever zonder de dop te plaatsen. Heel fraai is het filigrijn, heel apart (een klasse apart), dit bedekt het transparante hars, waardoor het vulmechanisme van de vulpen is te zien. Visconti staat bekend om de mooie en fraai uitgevoerde vulpennen, dit model beantwoord hier volledig aan. Elke vulpen van Visconti is bijzonder, waarbij valt op te merken dat deze vulpen niet zomaar een vulpen is maar behoort tot de topstukken van elke verzamelaar. Een mooie aanwinst voor mijn collectie

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Montblanc Great Characters The Beatles Vulpen (Special Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: zondag, 31 december 2017
Montblanc Great Characters The Beatles Vulpen (Special Edition)

Vlak voor de Kerst deze bijzonder mooie Mont Blanc vulpen ontvangen via La Couronne du Comt. De vulpen is schitterend vorm gegeven door een fraaie kleurstelling (komt overeen met de jassen op de cover van Sergeant Pepper Lonely Hearts Club Band). Voor elke Bealte fan een must have. De pen is geemailleerd en weegt daardoor iets meer dan een reguliere MB M 146. Hij ligt goed in de hand en schrijft bijzonder prettig. De bijbehorende doos is werkelijk een pronkstuk en verraadt iets bijzonders, wat op zich duidelijk overkomt met de muziek uit de jaren '60. Werkelijk een mooie uitgave (Great Characters edition) ter ere van een van de grootste bands aller tijden.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Pelikan Classic M200 Green Vulpen   van H.J.P. Brouwers Datum toegevoegd: zondag, 10 december 2017
Pelikan Classic M200 Green Vulpen

Overtreft al mijn verwachtingen! Schrijft geweldig.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


TWSBI Eco White Vulpen   van Rudy Pereira Datum toegevoegd: donderdag, 07 december 2017
TWSBI Eco White Vulpen

Mooie pen voor een kleine prijs. De 1.1mm stub schrijft heel vloeiend en redelijk nat. Door het vul mechanisme heb je altijd veel inkt in de pen. Een aanrader voor wie een stub wil proberen, of voor een mooi dagelijks schrijf instrument.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 117 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]