La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Colorverse Inktpotten - Electron & Selectron
Colorverse Inktpotten - Electron & Selectron
30,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Hoe worden onze producten beoordeeld
Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 115 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 


Pelikan Souver鋘 815 Metal Striped Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 06 februari 2019
Pelikan Souver鋘 815 Metal Striped Vulpen (Limited Edition)

Sinds kort in het bezit van deze prachtige vulpen, elke Pelikan vulpen is bijzonder, net zoals deze versie. De Metal Striped is in zoverre anders dan de reguliere M800 serie, vanwege zijn gewicht, hij is iets zwaarder dan de overige M800/ 805 vulpennen. Maar dat valt niet zo op, de balans is perfect (kenmerkend voor alle Pelikan vulpennen) en de inktvloei is bijzonder goed. Het grote verschil met de M 805 Streseman zijn de strepen, ze zijn strakker en helderder. Ook de verpakking is anders, de vulpen ligt in een mooie box enigszins diagonaal gepositioneerd. Werkelijk een pracht exemplaar voor iedere verzamelaar een absolute must to have en voor de fervente schrijver een nice to have. Grote klasse.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Sailor 1911 Large Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: vrijdag, 04 januari 2019
Sailor 1911 Large Vulpen

Deze schitterende Sailor 1911 Large vulpen met speciale Naginata penpunt gekocht, een waar meesterwerk. De pen overschrijdt de stoutste verwachtingen. Niet alleen de penpunt is uniek maar ook de vulpen zelf, met op de rand een prachtige verwijzing naar een speciale penpunt. De pen is niet te zwaar en ook net te licht, precies het juiste gewicht. Schrijvenkan met en zonder dop geplaatst, echter geniet de voorkeur zonder dop te plaatsen. Deze pen maakt waar wat hij belooft. de naam Sailor staat voor klasse. De pen schrijft heerlijk en met een lichte druk varieert de lijndikte. Een prachtig cadeau. En een excellente voorlichting van la Couronne Du Comt.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Pelikan Souver鋘 815 Metal Striped Vulpen (Limited Edition)   van Frans Post Datum toegevoegd: donderdag, 27 december 2018
Pelikan Souver鋘 815 Metal Striped Vulpen (Limited Edition)

Een fantastische vulpen, zeer verfraaide en tijdloze vormgeving, soepel in de omgang en verfijnde penvoering. Klassiek, robuuste uitstraling.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Pelikan Souver鋘 600 Vibrant Orange Vulpen (Special Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: dinsdag, 13 november 2018
Pelikan Souver鋘 600 Vibrant Orange Vulpen (Special Edition)

Dit is weer zo'n fantastische vulpen van Pelikan, dit jaar bestaat Pelikan 180 jaar en dat weten ze goed te verpakken. Een vulpen met een schitterende kleur, altijd de zon in huis. Een ware eye catcher zowel voor een verzamelaar als ook voor een fervente schrijver. Deze vulpen is iets groter dan de M 400 en ligt fantastisch in de hand, waardoor het schrijfcomfort wordt bevorderd. Met een medium penpunt kun je alle kanten op, niet te dik maar ook niet te fijn. De penpunt glijdt als het ware over het papier en laat een nette inktlaag achter op het papier, deze is niet te vochtig, waardoor ook geen inktvlek ontstaat. Een echte aanrader voor iedereen.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Visconti Opera Master Silver Dust Vulpen (Limited Edition)   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 15 augustus 2018
Visconti Opera Master Silver Dust Vulpen (Limited Edition)

Vorige maand deze mooie vulpen van Visconti gekocht, een Opera Master Silver Dust, de naam is al mysterieus. De pen verraad niet haar ware identiteit als de doos (nieuwe verpakking) wordt opengemaakt en er een beeldschone vulpen inzit, op het moment dat de dop wordt verwijderd ontstaat een ware extase. De pen komt in al haar kleuren en schoonheid tot uitdrukking. De tubular penpunt, medium schrijfdikte, is rank van vorm, dit moet ook in verband met het special vulsysteem (mosquito vulsysteem). Het vullen van de vulpen vereist enige deskundigheid en geduld en is daarom niet vergelijkbaar met de reguliere 23 karaat dreamtouch penpunten van Visconti. De pen schrijft heerlijk, waarbij de inkt geleidelijk over het papier vloeit, niet teveel en ook niet te weinig. Qua gewicht en balans is deze vulpen ideaal, de dop kan ook geplaatst worden, hierbij moet wel de opmerking worden geplaatst dat dat niet nodig is tenzij hier de voorkeur aan wordt gegeven. Persoonlijk schijf ik liever zonder de dop op de pen (unposted). Een topkwaliteit vulpen voor een kwalitatief zeer aantrekkelijke prijs.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Sailor King of Pens Urushi Zwart Vulpen   van WMJ Quint Datum toegevoegd: woensdag, 27 juni 2018
Sailor King of Pens Urushi Zwart Vulpen

Nu de trotse bezitter van deze prachtige Sailor KOP Urushi black vulpen. Werkelijk een prachtige pen met super schrijfeigenschappen. De pen voelt licht aan en schrijft heerlijk, ondanks de grootte heeft de pen een ideale gewichtsverdeling. Het schrijfcomfort is buitengewoon, de vulpen beschikt over een mooi afgewerkte grote penpunt (# 8). De pen zit in een mooie houten doos, voorzien van een satijnen layer waar de vulpen sierlijk in ligt opgeborgen. Een ware beauty in zijn soort, niet voor niets het vlaggeschip van Sailor. Bijzonder goed advies van La Couronne Du Comte.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]


Beoordelingen 1 tot en met 6 (van 115 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]