La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LAMY Safari Pastel Rose Balpen (Limited Edition)
LAMY Safari Pastel Rose Balpen (Limited Edition)
11,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » » »
Platinum Mixable Inkt - Inktpot - Aqua Blue
[PLINKM100057]
Platinum Mixable inkten geven de vrijheid om eigen unieke kleuren inkt te maken, die veilig is voor de vulpen. Normaal gesproken kunnen inkten niet worden gemengd, omdat verschillen in chemische samenstelling ervoor kunnen zorgen dat de vulpen verstopt raakt of zelfs aangetast wordt. Platinum抯 Mixable inkten zijn wel helemaal veilig om te mixen en hoewel ze op zichzelf al rijk van kleur zijn, kan het mengen er voor zorgen dat net die ene speciale en gewenste kleur kan worden gecre雃rd.

Twee, drie of zelfs meer kleuren kunnen tegelijkertijd worden gemengd. Er is tevens een leeg potje verkrijgbaar om de gecre雃rde inkt in te bewaren. Het prachtige vormgegeven inktpotje in de vorm van een ruit bevat 20 ml inkt.

Er is ook een pigmentloze oplossing verkrijgbaar om kleuren lichter te maken, samen met twee pipetjes en een mix-kaart, de Platinum Mixing Kit.

Wanneer twee van de inkten in een verhouding 1:1 worden gemengd, dan helpt onderstaande kaart om te zien welke kleur er dan ontstaat:Over Platinum
Sinds de oprichting in 1919 heeft Platinum Pen altijd als doel gehad om het schrijfcomfort te verhogen met behulp van moderne technologie. Platinum pennen zijn innovatief en betrouwbaar en bedoeld om overal mee naartoe te nemen.

14,40


Beoordelingen