La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Visconti Van Gogh "Dr. Gachet" Balpen
Visconti Van Gogh "Dr. Gachet" Balpen
165,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » » »
Platinum Classic Inkt - Inktpot - Lavender Bla
[PL-4299086]
Platinum Pens Classic Inkt laat u nog meer van uw vulpen genieten. Hoewel het een nieuwe inkt is, wordt het "Classic" genoemd vanwege z'n productiemethode. Tijdens de Nara en Asuka periode (538 - 794 na Christus) werd inkt gebruikt om wenkbrauwen te schilderen of tanden donker te maken, een methode die later ook werd toegepast om blauwzwarte inkt voor vulpennen te maken.

Vulpeninkten die volgens de traditionele methode worden gemaakt, zijn vaak vervangen door een inkt die gemaakt wordt met behulp van kleurstoffen: immers, de traditionele methode is erg tijdrovend en daardoor duur. Toch bleef er vraag naar de blauwzwarte inkt, temeer omdat juist deze inkt permanent leesbaar bleef op documenten: de inkt-component wordt donkerder naarmate de jaren verstrijken, waardoor de zwarte kleur overblijft en watervast wordt. Door de kleurverandering in de tijd wordt er nog meer karakter gegeven aan het handschrift. Dit is 殚n van de redenen waarom de inkt zo geliefd bleef onder vele gebruikers.

Met dit belangrijke kenmerk in gedachte werd de Platinum Pen Classic Ink ontwikkeld: een inkt waarmee het proces van kleurverandering kan worden gevolgd en waarbij de productie plaatsvindt op de traditionele manier. De nieuwe kleuren hebben allen een andere schaduw in de inkt tijdens het schrijven en de kleurverandering in de tijd laat precies zien hoeveel tijd er is verstreken vanaf het moment dat er voor het eerst met de inkt op papier werd geschreven.

De inkt wordt geleverd in glazen inktpotten van 60 ml.

Sinds de oprichting in 1919 heeft Platinum Pen altijd als doel gehad om het schrijfcomfort te verhogen met behulp van moderne technologie. Platinum pennen zijn innovatief en betrouwbaar en bedoeld om overal mee naartoe te nemen.

24,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Sailor Kiwa-Guro Nano Black Inktpot

Sailor Kiwa-Guro Nano Black Inktpot


TWSBI Eco-T Blue Vulpen

TWSBI Eco-T Blue Vulpen


TWSBI Diamond 580 Clear Vulpen

TWSBI Diamond 580 Clear Vulpen


Kaweco Penpunt voor Vulpennen - Staal

Kaweco Penpunt voor Vulpennen - Staal


Fountain Pen Revolution Roll-up Penetui (6 pennen)

Fountain Pen Revolution Roll-up Penetui (6 pennen)


Kaweco Steel Sport Vulpen

Kaweco Steel Sport Vulpen