La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Montegrappa Hemingway Novel Amber Grey Vulpen (Limited Edition)
Montegrappa Hemingway Novel Amber Grey Vulpen (Limited Edition)
935,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Platinum #3776 Nice Lilas Vulpen (Limited Edition)
[PL-NICEL-FP]
Platinum Pen introduceert de #3776 Nice Lilas, een eerbetoon aan de Franse stad aan de C魌e d'Azur, Nice, en de seringen (Lilas in het Frans) die onder andere daar bloeien. Het milde klimaat, de mooie oceaan en bergen, maken dat de stad aan de "Baai der Engelend" altijd aristocraten en kunstenaars heeft weten te trekken.

De sprekende zonnestralen, zo kenmerkend voor Nice, zijn over de gehele pen te zien. Op een edelhars houder, uitermate geschikt indien transparant, heeft Platinum een gezandstraalde afwerking gerealiseerd met groeven die verwijzen naar het onderdrukte licht en de glans op het water. Zoals de naam Lilas (sering) al doet vermoeden heeft Platinum gekozen voor rose gouden details met een lichtroze houder en dop als verwijzing naar de bloem. De sering symboliseert vriendschap, jeugdherinneringen, onschuld en eerste liefde, en in het Westen staat de bloem voor trots en schoonheid. De elegante en glamoureuze stijl van de Nice Lilas vulpen matcht op een perfecte manier de betekenis van de bloem en is dan ook het perfecte geschenk.

De eerste 2.000 pennen worden genummerd geleverd als limited edition.

De pen heeft een 14 karaat gouden penpunt en maakt gebruik van inktpatronen of converter.
Normaal zijn er speciale inktpatronen nodig voor deze pen, echter, Platinum/Nakaya heeft een speciale adapter ontwikkeld, waardoor de pen gewone, standaard internationale inktpatronen kan gebruiken.

Japanse penpunten schrijven doorgaans smaller dan hun Europese tegenhangers: het bestellen van 殚n tot twee lijndikten groter dan gebruikelijk kan aan te raden zijn.

Het "Slip & Seal mechanisme" in de dop is zeer bijzonder. Normaal gesproken is het bijna onmogelijk om een luchtdichte draaidop voor een vulpen te maken. Als er lucht bij de pen komt, kan dit resulteren in uitgedroogde inkt, onderbrekingen tijdens het schrijven en zelfs beschadigingen van het vulsysteem en de penpunt.
Platinum Pen heeft dit probleem aangepakt met het "Slip & Seal mechanisme". Dankzij deze innovatie is het mogelijk een luchtdichte draaidop te maken. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een kunststof tube aan de binnenzijde van de dop met daarop een krachtige veer. Het belangrijkste voordeel is dat de pen langer kan worden bewaard zonder uit te drogen - de inkt is zelfs niet uitgedroogd na een jaar. Bijkomend voordeel is dat ook het lekken tijdens vliegen tegen wordt gegaan.

Sinds de oprichting in 1919 heeft Platinum Pen altijd als doel gehad om het schrijfcomfort te verhogen met behulp van moderne technologie. Platinum pennen zijn innovatief en betrouwbaar en bedoeld om overal mee naartoe te nemen.

235,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Organics Studio Inktpot - Element Alanine Aqua Shimmer

Organics Studio Inktpot - Element Alanine Aqua Shimmer


Nakaya Standaard Inktpatroon Adapter

Nakaya Standaard Inktpatroon Adapter


Caran d'Ache Chromatics INKredible Inktpatronen (12 kleuren)

Caran d'Ache Chromatics INKredible Inktpatronen (12 kleuren)


Platinum Pigment Inkt - Inktpot (3 kleuren)

Platinum Pigment Inkt - Inktpot (3 kleuren)


Platinum Converter

Platinum Converter


Platinum Classic Inkt - Inktpot - Forest Black

Platinum Classic Inkt - Inktpot - Forest Black