La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Cross Wanderlust Everest Vulpen
Cross Wanderlust Everest Vulpen
85,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Platinum #3776 Celluloid Tortoise Vulpen
[PL-35000S62]
De #3776 vulpen van Platinum verwijst met zijn nummer direct naar de hoogte van de berg Fuji in Japan. De pen is gemaakt van celluloid en afgezet met vergulde details.

De pen heeft een 14 karaat gouden penpunt en maakt gebruik van Platinum inktpatronen of converter.

Het "Slip & Seal mechanisme" in de dop is zeer bijzonder. Normaal gesproken is het bijna onmogelijk om een luchtdichte draaidop voor een vulpen te maken. Als er lucht bij de pen komt, kan dit resulteren in uitgedroogde inkt, onderbrekingen tijdens het schrijven en zelfs beschadigingen van het vulsysteem en de penpunt.
Platinum Pen heeft dit probleem aangepakt met het "Slip & Seal mechanisme". Dankzij deze innovatie is het mogelijk een luchtdichte draaidop te maken. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een kunststof tube aan de binnenzijde van de dop met daarop een krachtige veer. Het belangrijkste voordeel is dat de pen langer kan worden bewaard zonder uit te drogen - de inkt is zelfs niet uitgedroogd na een jaar. Bijkomend voordeel is dat ook het lekken tijdens vliegen tegen wordt gegaan.

Sinds de oprichting in 1919 heeft Platinum Pen altijd als doel gehad om het schrijfcomfort te verhogen met behulp van moderne technologie. Platinum pennen zijn innovatief en betrouwbaar en bedoeld om overal mee naartoe te nemen.

399,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Noodler's Ink - 90 ml - Black Swan in English Roses

Noodler's Ink - 90 ml - Black Swan in English Roses