La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Parker IM Special Edition 2019 Midnight Astral Vulpen
Parker IM Special Edition 2019 Midnight Astral Vulpen
79,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Pjotr Spica Virginis Vulpen (3D Print - Limited Edition)
[PJ-SPICAVIRG]
Let op: deze pen is alleen verkrijgbaar op speciale bestelling en exclusief te verkrijgen via La Couronne du Comte.

Na meer dan 3 jaar, nodig om diverse technische uitdagingen te overwinnen, is er nu de gelimiteerde Spica Virginis vulpen van Pjotr by Rein van der Mast: een titanium vulpen, volledig geprint met een 3D-printer inclusief de penpunt (patent pending)!Lijkend op een korenaar en vernoemd naar de helderste ster in het sterrenbeeld Maagd, net waar zij een bundel korenhalmen vasthoudt, is dit een werkelijk spectaculaire pen te noemen met een geheel opengewerkte houder. Dit is alleen te verkrijgen door gebruik te maken van een 3D-printer. Het titanium, gebruikt voor de pen, zorgt dat de pen solide aanvoelt, uitstekend gebalanceerd en ultra-sterk is.

3D-geprinte penpunt
Extra uniek bij deze pen is de penpunt (patent pending), ook volledig geprint. De penpunt is geprint in titanium: het is de eerste keer dat een vulpen op deze manier is gemaakt. 3D printen maakt het mogelijk om zeer complexe inktkanalen te printen en kan daarmee precies be飊vloeden hoe de punt schrijft op het papier. De punt is comfortabel om mee te schrijven en betrouwbaar tegelijkertijd, het 3D uiterlijk van de penpunt maakt 憁 ook nog eens spectaculair om te zien. Op verzoek kan de penpunt op specificatie worden gemaakt.Geprinte doos
Ook de geschenkdoos is buitengewoon. De structuur, geprint in nylon, is zeer complex en heet transenna, een traliewerk. Ook het cre雛en van deze structuur is alleen mogelijk met een 3D-printer. Een dergelijk patroon maakt de doos niet alleen bijzonder fraai, maar ook sterk en tegelijkertijd licht van gewicht.Gelimiteerde oplage
Slechts 100 stuks zullen worden geproduceerd. Elke pen heeft een eigen serienummer, uiteraard geprint in 3D in de houder. De pen maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of een converter.

Ge飊teresseerd om de pen te zien?
We kunnen begrijpen, dat u de pen graag wilt zien en daarom zijn wij voorzien van een prototype om in onze winkel te kunnen laten zien. We nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken!

Over de ontwerper, Rein van der Mast
Kort nadat Van der Mast de eerste 3D-geprinte vulpen ooit introduceerde, werd hij Manager Design & Engineering van de Nederlandse start-up met de naam Additive Industries. Vandaag de dag heeft het bedrijf diverse van haar indrukwekkende machines verkocht. Tot haar klanten behoren grote namen in de luchtvaart- en automobielindustrie. Daar was Van der Mast in staat om zijn vaardigheden in 揳dditive manufacturing, een andere term voor 3D printen, te vergroten. Van der Mast: 揑n het geval van het ontwerp van de Spica Virginis heeft het ontwerp ook daadwerkelijk voorrang gekregen boven de techniek. In 2013 was het juist andersom. Om het potentieel van 3D printen als maatwerk te benadrukken startte hij met unieke ontwerpen.

Unieke, gedetailleerde pennen van Pjotr
Het Nederlandse merk Pjotr, opgericht door Rein van der Mast, is het merk voor "state of the art", hoogtechnologische en buitengewone 3D-geprinte pennen.
Pjotr maakt "beeldhouwwerken" met een thema. Elke pen is "one-of-a-kind" en zelfs wanneer een pen met een printer wordt gekopieerd, blijkt er nog steeds een grote vari雝eit. Elke Pjotr pen is dan ook met recht uniek te noemen!

Laat uw eigen pen maken
U kunt ook uw eigen 3D-geprinte pen laten maken. Kies uw thema en dan, met uw goedvinden, maakt Pjotr een kunstwerk dat aan uw thema voldoet, eerst digitaal en vervolgens het daadwerkelijke schrijfinstrument. Dit proces zorgt er voor dat u altijd een bijzonder collector's item krijgt met een bijzondere aantrekkingskracht.

Bent u ge飊teresseerd om een Pjotr pen te hebben, misschien een pen die al beschikbaar is of juist naar eigen specificaties? Neemt u dan vooral contact met ons op. De kosten hangen af van de complexiteit. Pjotr en wij voorzien u graag van een voorstel, zonder enige verdere verplichting.

2.490,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Sailor 1911 Large Demonstrator Vulpen

Sailor 1911 Large Demonstrator Vulpen


Onoto Sir Winston Churchill Chartwell Vulpen (Limited Edition)

Onoto Sir Winston Churchill Chartwell Vulpen (Limited Edition)