La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Montblanc George Gershwin Donation Vulpen (Special Edition)
Montblanc George Gershwin Donation Vulpen (Special Edition)
745,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Pjotr Meteor Vulpen (3D Print - Limited Edition)
[PJ-METEOR]
Op de Tilburg Penshow 2018 toonde Rein van der Mast een prototype van zijn jongste ontwerp: de 'Meteor'. Deze is nu beschikbaar. Het bevat 's werelds eerste en enige 3D-geprinte vulpenpunt (massief titanium). De sectie, cilinder, dop en clip zijn 3D-geprint in metaal (titanium en roestvrij staal). Naast de basisversie, genaamd 'Pure', is er een gepolijste en gekleurde versie (wijnrood en koninklijk blauw). Slechts 200 stuks worden gemaakt.

3D-geprinte penpunt
Extra uniek aan de pen is de punt, ook volledig 3D-geprint in titanium (octrooi aangevraagd), met de spleet als onderdeel van de 3D-print. Het is de eerste keer dat op deze wijze een vulpenpunt wordt gemaakt. 3D-printen maakt het cre雛en van zeer complexe inktkanalen mogelijk en kan precies de manier be飊vloeden waarop de penpunt en het papier samenwerken. De penpunt zelf schrijft heerlijk. Hij is comfortabel en betrouwbaar en het 3D-ontwerp maakt het ook prachtig om te zien.
De clip wordt gevormd door een lichtgewicht en stijve titaniumstructuur. De eveneens unieke, 3D-geprinte standaard vergezelt elke pen.

Over de ontwerper, Rein van der Mast
Van der Mast is een van de weinige Nederlandse experts in 3D-metaalprinten. In twee decennia, na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft, heeft hij veel relevante kennis en ervaring opgedaan en nieuwe toepassingen ontwikkeld. Tegenwoordig is hij ook parttime de 3D-printexpert van Fontys Hogeschool Engineering in Eindhoven.

Het Nederlandse merk Pjotr van Rein van der Mast is uw merk voor ultramoderne, zeer technische en uitstekende 3D geprinte pennen!

Bezoek voor meer informatie http://pjotrpens.com/meteor

792,00
Beschikbare opties:
Penpunt:
Uitvoering:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Montblanc Meisterst點k 149 Platinum Vulpen

Montblanc Meisterst點k 149 Platinum Vulpen


SALE: LAATSTE MODEL LAMY AL-star 2018 Vibrant Pink Vulpen (LE)

SALE: LAATSTE MODEL LAMY AL-star 2018 Vibrant Pink Vulpen (LE)


Diamine Shimmering IV Vulpeninkt Set (8 kleuren)

Diamine Shimmering IV Vulpeninkt Set (8 kleuren)