La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Rhodiarama Pen & Potlood Etui - Mandarijn
Rhodiarama Pen & Potlood Etui - Mandarijn
7,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Pjotr Meteor Vulpen (3D Print - Limited Edition)
[PJ-METEOR]
Let op: deze pen kan nu worden gereserveerd met een korting van 20% op de introductieprijs. Dit aanbod is geldig tot en met 11 november 2018. De pen is beschikbaar vanaf 12 november.

Op de Tilburg Penshow 2018 toonde Rein van der Mast (Pjotr) zijn jongste ontwerp: de 'Meteor'. Hoewel deze pen pas op 12 november beschikbaar komt, kon hij er een functioneel prototype tonen. Op de pen zit 's werelds eerste en enige 3D-geprinte vulpenpunt (massief titanium). De grootste delen zijn in roestvast staal en titanium 3D-geprint. Naast de basisversie met als naam 'Pure' is er een zowel gepolijste als gekleurde variant (in de varianten merlot rood en koninklijk blauw). Ieder exemplaar heeft een uniek serienummer, opgenomen in de 3D-print. Slechts 200 stuks zullen worden gemaakt.

3D-geprinte penpunt
Extra uniek bij deze pen is de penpunt (patent pending), ook volledig geprint. De penpunt is geprint in titanium: het is de eerste keer dat een vulpen op deze manier is gemaakt. 3D printen maakt het mogelijk om zeer complexe inktkanalen te printen en kan daarmee precies be飊vloeden hoe de punt schrijft op het papier. De punt is comfortabel om mee te schrijven en betrouwbaar tegelijkertijd, het 3D uiterlijk van de penpunt maakt 憁 ook nog eens spectaculair om te zien. Op verzoek kan de penpunt op specificatie worden gemaakt.

Over de ontwerper, Rein van der Mast
Kort nadat Van der Mast de eerste 3D-geprinte vulpen ooit introduceerde, werd hij Manager Design & Engineering van de Nederlandse start-up met de naam Additive Industries. Vandaag de dag heeft het bedrijf diverse van haar indrukwekkende machines verkocht. Tot haar klanten behoren grote namen in de luchtvaart- en automobielindustrie. Daar was Van der Mast in staat om zijn vaardigheden in 揳dditive manufacturing, een andere term voor 3D printen, te vergroten. Van der Mast: 揑n het geval van het ontwerp van de Spica Virginis heeft het ontwerp ook daadwerkelijk voorrang gekregen boven de techniek. In 2013 was het juist andersom. Om het potentieel van 3D printen als maatwerk te benadrukken startte hij met unieke ontwerpen.

Unieke, gedetailleerde pennen van Pjotr
Het Nederlandse merk Pjotr, opgericht door Rein van der Mast, is het merk voor "state of the art", hoogtechnologische en buitengewone 3D-geprinte pennen.
Pjotr maakt "beeldhouwwerken" met een thema. Elke pen is "one-of-a-kind" en zelfs wanneer een pen met een printer wordt gekopieerd, blijkt er nog steeds een grote vari雝eit. Elke Pjotr pen is dan ook met recht uniek te noemen!

Laat uw eigen pen maken
U kunt ook uw eigen 3D-geprinte pen laten maken. Kies uw thema en dan, met uw goedvinden, maakt Pjotr een kunstwerk dat aan uw thema voldoet, eerst digitaal en vervolgens het daadwerkelijke schrijfinstrument. Dit proces zorgt er voor dat u altijd een bijzonder collector's item krijgt met een bijzondere aantrekkingskracht.

Bent u ge飊teresseerd om een Pjotr pen te hebben, misschien een pen die al beschikbaar is of juist naar eigen specificaties? Neemt u dan vooral contact met ons op. De kosten hangen af van de complexiteit. Pjotr en wij voorzien u graag van een voorstel, zonder enige verdere verplichting.

735,00
Beschikbare opties:
Penpunt:
Uitvoering:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
FLASH SALE LAMY AL-star 2018 Vibrant Pink Vulpen (LE)

FLASH SALE LAMY AL-star 2018 Vibrant Pink Vulpen (LE)


Diamine Shimmering IV Vulpeninkt Set (8 kleuren)

Diamine Shimmering IV Vulpeninkt Set (8 kleuren)