La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Kaweco AL Sport Paladin Evergreen Vulpen (LE)
Kaweco AL Sport Paladin Evergreen Vulpen (LE)
89,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Pjotr Meteor British Racing Green Vulpen (3D Print - Lim. Ed.)
[PJ-METEORBRG]
De nieuwste toevoeging voor 2019 aan Pjotr's Meteor collectie is de British Racing Green. De pen is voorzien van 's werelds eerste en enige 3D-geprinte vulpenpunt (massief titanium). De sectie, cilinder, dop en clip zijn 3D-geprint in metaal (titanium en roestvrij staal). Slechts 200 stuks zullen er worden gemaakt.

3D-geprinte penpunt
Extra uniek aan de pen is de punt, ook volledig 3D-geprint in titanium (octrooi aangevraagd), met de spleet als onderdeel van de 3D-print. Het is de eerste keer dat op deze wijze een vulpenpunt wordt gemaakt. 3D-printen maakt het cre雛en van zeer complexe inktkanalen mogelijk en kan precies de manier be飊vloeden waarop de penpunt en het papier samenwerken. De penpunt zelf schrijft heerlijk. Hij is comfortabel en betrouwbaar en het 3D-ontwerp maakt het ook prachtig om te zien.
De clip wordt gevormd door een lichtgewicht en stijve titaniumstructuur. De eveneens unieke, 3D-geprinte standaard vergezelt elke pen.

Over de ontwerper, Rein van der Mast
Van der Mast is een van de weinige Nederlandse experts in 3D-metaalprinten. In twee decennia, na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft, heeft hij veel relevante kennis en ervaring opgedaan en nieuwe toepassingen ontwikkeld. Tegenwoordig is hij ook parttime de 3D-printexpert van Fontys Hogeschool Engineering in Eindhoven.

Het Nederlandse merk Pjotr van Rein van der Mast is uw merk voor ultramoderne, zeer technische en uitstekende 3D geprinte pennen!

Bezoek voor meer informatie http://pjotrpens.com/meteor

1.244,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen