La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Montblanc Heritage Collection 1914 Coral Vulpen (Limited Ed.)
Montblanc Heritage Collection 1914 Coral Vulpen (Limited Ed.)
14.400,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Pjotr Cavalry Vulpen (3D Print)
[PJ-CAVALFP]
De eerste pen van Pjotr is op zichzelf een buitengewoon verzamelaarsobject met als thema Cavalerie. Niet alleen het thema en de uitwerking zijn uniek, maar ook de gebruikte technieken zijn uitdagend en zeer innovatief, eigenlijk zelfs revolutionair: dit is de eerste 3D-geprinte pen ter wereld! Het resultaat is een spraakmakend, driedimensionaal figuur in de vorm van een klassiek voorwerp gemaakt door een juwelier.Omdat de schutspatroon van de Cavalerie Sint Joris is, is op de pen het verhaal van de beroemde legende uitgebeeld met beelden van een prinses, een man met de naam Joris en een bijzonder hongerige draak. Ook zijn er elementen terug te vinden van de traditionele cavalerie (zwaarden, lansen en paarden) en de moderne cavalerie (tanks en regimenten), in drie dimensies, en tevens in email op de dop de tekst van een oud Frans motto: "A nos femmes, nos chevaux."
De cassette of pennendoos (ook 3D-geprint) is gemaakt in de vorm van een traditionele giberne ofwel patroontas: tot op de dag van vandaag maakt dit onderdeel uit van vele Nederlandse officiersuniformen der Cavalerie. Net als op de vulpen worden op de cassette de initialen of monogram van de eigenaar geplaatst.Unieke, gedetailleerde pennen van Pjotr
Het Nederlandse merk Pjotr, opgericht door Rein van der Mast, is het merk voor "state of the art", hoogtechnologische en buitengewone 3D-geprinte pennen.
Pjotr maakt "beeldhouwwerken" met een thema. Elke pen is "one-of-a-kind" en zelfs wanneer een pen met een printer wordt gekopieerd, blijkt er nog steeds een grote vari雝eit. Elke Pjotr pen is dan ook met recht uniek te noemen!

Laat uw eigen pen maken
U kunt ook uw eigen 3D-geprinte pen laten maken. Kies uw thema en dan, met uw goedvinden, maakt Pjotr een kunstwerk dat aan uw thema voldoet, eerst digitaal en vervolgens het daadwerkelijke schrijfinstrument. Dit proces zorgt er voor dat u altijd een bijzonder collector's item krijgt met een bijzondere aantrekkingskracht.

Bent u ge飊teresseerd om een Pjotr pen te hebben, misschien een pen die al beschikbaar is of juist naar eigen specificaties? Neemt u dan vooral contact met ons op. De kosten hangen af van de complexiteit. Pjotr en wij voorzien u graag van een voorstel, zonder enige verdere verplichting.

Prijs op aanvraag


Volgende