La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Kaweco AC Sport Green Balpen
€ 82,50     € 62,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Pineider La Grande Bellezza Gemstones Lapis Blue Rollerpen
[PI-PP1602406]
Vanuit het hart van Florence, Italië, introduceert Pineider de La Grande Bellezza Gemstone collectie, ontworpen door de creatieve meesterontwerper van schrijfinstrumenten, Dante del Vecchio. Met meer dan 30 jaar ervaring weet Dante als geen ander hoe vorm, grootte en kleur zo te combineren tot een perfect schrijfinstrument.
Geïnspireerd op de edelstenen en hun unieke en uitgesproken kleuren bestaat het materiaal van de Gemstone collectie uit edelhars gecombineerd met marmerstof om dit buitengewone resultaat te krijgen. Deze mix maakt het materiaal harder, maar geeft het ook meer glans en gewicht, waarbij het laatste zorgt voor een nog beter schrijfcomfort. De kleuren zijn zo diep en sprekend, dat ze ook daadwerkelijk aan de betreffende edelstenen doen denken.

Over Pineider
Volgens de overlevering was Napoleon Bonaparte één van de reizigers, die de Pineider winkel in Florence bezocht: een winkel die de "hofleverancier" werd van schrijvers, kunstenaars en dichters, zoals Stendhal, Lord Byron, Percy B. Shelley, Elizabeth Barrett Browning, Giacomo Leopardi en Charles Dickens. Sinds het allereerste begin, in 1774, maakt Pineider gebruik van traditionele productiemethoden en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit van de handgemaakte papiersoorten, lederwaren, bureausets en schrijfinstrumenten.

€ 278,00


Beoordelingen