La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Sailor Shikiori Light Blue Shimoyo Vulpen
Sailor Shikiori Light Blue Shimoyo Vulpen
68,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Pelikan Maki-e Unique Collection 2014 - Veiling
Pelikan Unique Collection Auction 2014


Voor de tweede keer in de geschiedenis organiseert Pelikan een online veiling voor de Maki-e Unique Collection. La Couronne du Comte is er trots op om als 殚n van de twee penspecialisten in Nederland geselecteerd te zijn om deel te nemen aan dit buitengewone evenement.

Over de collectie
Voor de Maki-e Unique Collection 2014 heeft Pelikan 17 unieke stukken geselecteerd, gemaakt door de beroemdste Maki-e kunstenaars van Japan. Pelikan garandeert dat deze vulpennen nooit eerder deel hebben uitgemaakt van een andere collectie en dat ook nooit zullen doen. Elke pen wordt gesigneerd door de kunstenaar zelf. Net onder de handtekening, als speciale signatuur voor de Unique Collection, is het speciale Kao-karakter te zien in rood, met de hand aangebracht met Maki-e technieken. Zo heeft u een handgemaakte Souveraen pen uit Duitsland die in Japan is gedecoreerd, een buitengewoon ambachtsproduct dat meer is dan de som van z'n delen ... een klein beetje magie is in de pen terug te vinden.Hoe werkt de veiling?
1. U schrijft zich in
Wanneer u zich inschrijft, kiest u een penspecialist, in dit geval La Couronne du Comte, als partner na het einde van de veiling. La Couronne du Comte verkoopt de vulpen aan u en neemt ook de aanbetaling in ontvangst na de veiling. Wanneer u zich inschrijft op de Pelikan website, bevestigt u dat u de pen wilt afnemen na de veiling. U kunt zich registeren door hier te klikken.

2. U kiest
U kiest de pen of pennen uit, waarop u wilt bieden. Op de productpagina van iedere vulpen kunt u zien wanneer de veiling van start gaat. De eerste veiling zal starten op 3 november. Elke werkdag volgt een nieuwe veiling, er zijn 17 veilingen in totaal. Elke veiling loopt een volle week en wordt afgehamerd om 2 PM CEST (Berlijn-tijd).

3. U biedt
Wanneer de veiling is gestart, kunt u uw maximumbod op de Pelikan website invoeren. De biedprijs gaat in stappen van EUR 50. Wanneer niemand hoger biedt dan u, blijft uw maximumbod geheim. Om de productpagina van iedere vulpen kunt u zien wanneer de veiling afloopt. Wees er zeker van dat uw bod niet op het allerlaatste moment wordt geplaatst: wereldwijd kan de tijd namelijk elektronisch net wat vertraging opleveren en zou het bod net te laat binnen kunnen zijn.

4. U wint
Indien u het hoogste bod heeft geplaatst ontvangt u na het einde van de veiling het contract en de bevestiging per e-mail. La Couronne du Comte zal dezelfde mail in CC ontvangen. Samen met La Couronne du Comte wordt de aanbetaling en levering voorbereid.

Dit jaar wordt iedere pen vanuit Japan verzonden. De pen zal alleen worden overhandigd na ontvangst van de volledige betaling.

Om het volledige veilingproces te begrijpen, kunt u de Algemene Voorwaarden voor de Unique Maki-e Pen Internetveilingen nalezen. Deze voorwaarden gaan altijd voor en zijn leidend. De volledige informatie kunt u op de Pelikan site vinden door hier te klikken.

Volgende