La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Aurora Cento% Italia 88 Vulpen
Aurora Cento% Italia 88 Vulpen
750,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Betaalwijzen
La Couronne du Comte biedt uitgebreide mogelijkheden voor het veilig betalen van uw bestelling. Uw gegevens worden door La Couronne du Comte nooit opgeslagen in een bestand, zodat u geen enkel risico loopt en uw gegevens nooit gestolen kunnen worden.

iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.
Uw naam en rekeningnummer worden door uw bank pas aan La Couronne du Comte verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Het bedrag zal dan, nadat u de betaling heeft goedgekeurd, van uw rekening worden afgeschreven.


PINIndien u kiest voor het afhalen van uw bestelling in onze winkel, dan heeft u de mogelijkheid tot het betalen met PIN en Maestro. PINnen is een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen. Ook voor betalen met uw PIN- of Maestro-pas rekenen wij geen kosten.


VVV CadeaubonIndien u kiest voor het afhalen van uw bestelling in onze winkel, dan heeft u de mogelijkheid tot het betalen met de VVV Cadeaubon.

Ook uw online bestelling kunt u geheel of gedeeltelijk met de VVV Cadeaubon betalen. U mag zoveel bonnen gebruiken als u wilt. Tijdens het afrekenproces wordt u gevraagd een kortingscode in te geven: deze ontvangt u door ons een e-mail te sturen met de gewenste waarde die u wilt verzilveren of direct telefonisch, wanneer u ons belt op +31(0)13-7501070. Deze kortingscode is gelijk aan de waarde die u bij ons opgeeft.

Let op: u dient de VVV Cadeaubon(nen) naar ons te verzenden. Na ontvangst en controle van de bonnen, zullen wij uw bestelling verzenden. Houdt u er ook rekening mee, dat er geen geld terug wordt gegeven op de VVV Cadeaubonnen.

Het verzendadres is:

La Couronne du Comte
Nieuwlandstraat 23
5038SL Tilburg
Nederland


PaypalPayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. Met Paypal betaalt u zonder informatie over uw bankrekening of creditcard aan La Couronne du Comte door te geven.
Om gebruik te kunnen maken van Paypal, dient u zich (kosteloos) bij Paypal te registreren. Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. In de omschrijving op uw afschrift worden betalingen aan La Couronne du Comte weergegeven met LA COURONNE.


Visa, Mastercard, American Express, Bancontact/Mister Cash en Giropay enz. by Multisafepay by 

U kunt eenvoudig betalen met uw creditcard van Mastercard, Visa of American Express. Tijdens het betaalproces wordt u bij uw keuze voor het betalen met een creditcard automatisch doorgeleid naar de beveiligde omgeving (SSL) van Multisafepay en kunt u veilig met uw creditcard betalen. Creditcardbetalingen worden direct van uw kaart afgeschreven: met uw creditcardmaatschappij heeft u geregeld of u bijvoorbeeld maandelijks of in termijnen betaalt.

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels de bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig hun bestellingen afrekenen. onze Belgische klanten kunnen ook kiezen voor betaalmethoden van andere banken, zoals Belfius, KBC en ING HomePay.
Ook met Giropay en Sofort Banking kunnen Duitse rekeninghouders en EPS voor Oostenrijkse rekeninghouders online aankopen doen middels de bankpas. Ook hier zijn de veiligheid en betrouwbaarheid absoluut gegarandeerd. Giropay is beschikbaar voor alle klanten die online bankieren dij de banken Deutschen Volks- und Raiffeisenbanken, Deutschen Sparkassen en Deutschen Postbank.

Met Bancontact/Mister Cash en Giropay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U wordt naar een beveiligde server van Multisafepay doorgeleid en registreert uw gegevens. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash en Giropay, zonder dat u speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling via Multisafepay? Betalen met Creditcard, Bancontact/Mister Cash en Giropay enz. is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden tijd betaald.

1. U klikt op de Creditcard, Bancontact/Mister Cash en Giropay of andere gewenste betalingsoptie.
2. Na uw bevestiging wordt u doorverwezen naar MultiSafePay (Payment Service Provider van La Couronne du Comte).
3. U wordt daarna gevraagd om uw kaartnummer in te voeren met de vervaldatum of andere gegevens in te voeren en werkt de betaling af.
5. U krijgt een bevestiging van de betaling.

Multisafepay biedt ook andere betaalopties aan, zoals iDEAL (voor Nederlandse rekeninghouders), creditcard en overboeking: u bent altijd vrij om een van de andere betaalmethoden te kiezen, dit heeft geen gevolgen voor uw bestelling. Wij rekenen geen kosten voor de betaalopties van Multisafepay.


AfterPayMet digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay!
AfterPay voert voor lacouronneducomte.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: deze service is alleen beschikbaar voor Nederlandse particulieren, aan onze buitenlandse klanten kunnen wij deze service helaas nog niet bieden. Voor deze service rekenen wij EUR 0,95 verwerkingskosten.

Bedrijven die op factuur willen betalen worden uitgenodigd eerst contact met ons op te nemen.


Vooruitbetaling

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van vooruitbetaling. U kunt dan het totaalbedrag van uw bestelling op de bankrekening van La Couronne du Comte overmaken. U kunt daarvoor de volgende gegevens gebruiken (vergeet bij de omschrijving niet uw ordernummer in te vullen):

La Couronne du Comte
Nieuwlandstraat 23
5038SL Tilburg
Nederland

Bank: ABN Amro te Tilburg
Bankrekening: 55.02.46.533

IBAN: NL76 ABNA 0550 2465 33
BIC: ABNANL2A
Volgende