La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Diamine Inktpot - Vulpeninkt - Scribble Purple (80 ml)
Diamine Inktpot - Vulpeninkt - Scribble Purple (80 ml)
7,75
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Parker Ingenuity Slim Pearl PGT 5th Pen
[PA-1931451]
De Parker Ingenuity collectie combineert baanbrekende innovatie met een uitgesproken stijl: dit is Parker's pionier! Gebruikmakend van Parker's gepatenteerde 5th technologie past de pen zich onmiddellijk aan aan iedere schrijfstijl om een soepel en zacht schrijfcomfort te geven.

De pen is voorzien van een parelmoerwitte lak. De pen is elegant gegraveerd met een cisel patroon op de greep en afgewerkt met rose gouden details.

Parker's 5th Technology
Ontdek Parker's innovatie: een hypermoderne vulling en een gegraveerde, metalen kap - samen worden zij de Parker 5th technologie, de nieuwe generatie pennen.

De Parker 5th technologie (zo genoemd omdat dit een vijfde manier van schrijven is; het combineert het beste van de vulpen, balpen, rollerpen en fineliner in 殚n pen) is ontstaan na uitgebreid onderzoek om het beste uit een pen te halen.
Het resultaat van deze baanbrekende innovatie is een soepele en zachte schrijfervaring met een pen, welke zich na slechts enkele woorden al aan u aanpast.

De unieke vulling heeft diverse voordelen, zoals het regelmatig vloeien van de inkt, geen lekkages op grote hoogten en het aanpassen aan de persoonlijke schrijfstijl door de zachte tip. De combinatie met de metalen kap geeft flexibiliteit, waardoor zelfs lijnvariatie mogelijk is!

Geschikte vullingen vindt u hier in onze webstore.

Over Parker
George Parker geloofde dat het altijd mogelijk was een betere pen te maken. Dat dreef hem ertoe om z'n eerste lekvrije pen te patenteren in 1888 en dat is precies het gedachtegoed dat motiveert om de Parker pennen steeds te verfijnen tot op de dag van vandaag.

Iconische details zoals de clip in de vorm van een pijl en de handmatig geassembleerde penpunten zijn diepgeworteld in een traditie van vakmanschap, gedreven door het geloof dat schrijven met een goed schrijfinstrument de gedachten kan verrijken en verdiepen.

Jaren van ervaring en innovatie maken dat Parker pennen zorgen voor een uitstekend schrijfresultaat, op elk moment.

210,00


Beoordelingen