La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Cross Wanderlust Everest Vulpen
Cross Wanderlust Everest Vulpen
85,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Parker Ingenuity Large Black Lacquer CT 5th Pen
[PA-1931461]
De Parker Ingenuity collectie combineert baanbrekende innovatie met een uitgesproken stijl: dit is Parker's pionier! Gebruikmakend van Parker's gepatenteerde 5th technologie past de pen zich onmiddellijk aan aan iedere schrijfstijl om een soepel en zacht schrijfcomfort te geven.

De pen is voorzien van een diepzwarte lakafwerking en heeft een elegant gegraveerd patroon op de greep, afgezet met verchroomde details.

Parker's 5th Technology
Ontdek Parker's innovatie: een hypermoderne vulling en een gegraveerde, metalen kap - samen worden zij de Parker 5th technologie, de nieuwe generatie pennen.

De Parker 5th technologie (zo genoemd omdat dit een vijfde manier van schrijven is; het combineert het beste van de vulpen, balpen, rollerpen en fineliner in 殚n pen) is ontstaan na uitgebreid onderzoek om het beste uit een pen te halen.
Het resultaat van deze baanbrekende innovatie is een soepele en zachte schrijfervaring met een pen, welke zich na slechts enkele woorden al aan u aanpast.

De unieke vulling heeft diverse voordelen, zoals het regelmatig vloeien van de inkt, geen lekkages op grote hoogten en het aanpassen aan de persoonlijke schrijfstijl door de zachte tip. De combinatie met de metalen kap geeft flexibiliteit, waardoor zelfs lijnvariatie mogelijk is!

Geschikte vullingen vindt u hier in onze webstore.

Over Parker
George Parker geloofde dat het altijd mogelijk was een betere pen te maken. Dat dreef hem ertoe om z'n eerste lekvrije pen te patenteren in 1888 en dat is precies het gedachtegoed dat motiveert om de Parker pennen steeds te verfijnen tot op de dag van vandaag.

Iconische details zoals de clip in de vorm van een pijl en de handmatig geassembleerde penpunten zijn diepgeworteld in een traditie van vakmanschap, gedreven door het geloof dat schrijven met een goed schrijfinstrument de gedachten kan verrijken en verdiepen.

Jaren van ervaring en innovatie maken dat Parker pennen zorgen voor een uitstekend schrijfresultaat, op elk moment.

185,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Parker 5th Element Navulling (2 kleuren)

Parker 5th Element Navulling (2 kleuren)


Parker Ingenuity Large Black Lacquer GT 5th Pen

Parker Ingenuity Large Black Lacquer GT 5th Pen


Van der Spek Penetui (Softcase) - 2 pennen (9 kleuren)

Van der Spek Penetui (Softcase) - 2 pennen (9 kleuren)


Parker Duofold Classic Black PT Balpen

Parker Duofold Classic Black PT Balpen