La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
CHRISTMAS SPECIAL S.T. Dupont Défi Skeleton Palladium Balpen
€ 335,00     € 275,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Paper on the Rocks Softcover Rockbook Notitieboek - Custard
[POR-SCRB-CUS]
Het zachtste papier om op te schrijven – ooit. Om met nog meer plezier even weg te zijn van je scherm, en gebruik te maken van een briljante uitvinding – papier van steen! Daar worden Rockbooks van Paper on the Rocks van gemaakt. Geen water, bomen, giftige stoffen of bleek zijn meer nodig. Steenafval krijgt een nieuwe toepassing in dit fantastische materiaal.

De softcover notitieboeken zijn gemaakt van 100% steenpapier. Dat betekent dat van binnen en buiten alleen gebruik is gemaakt van dit bijzondere papier. Het notitieboek bevat 80 gelinieerde vellen steenpapier en meet 13 x 21 cm.

De unieke kenmerken van papier van steen:
1. Het papier is volledig waterbestendig! Je kunt er water, koffie of rode wijn op knoeien (getest!), maar er zal niets gebeuren met de gemaakte notities. Veeg de vloeistof er af en ga verder met schrijven!
2. Het steenpapier is iets meer doorzichtig dan pulppapier. De dichtheid van steenpapier is dan ook iets anders. Dit is ook de reden waarom soms het logo een beetje van doorschijnen, maar dat is dan tegelijkertijd ook weer leuk, want zo kan iedereen zien dat je geen gebruik maakt van papier gemaakt van bomen.
3. Al geprobeerd om steenpapier te scheuren? Het is te doen, maar niet eenvoudig! Pulppapier scheurt heel eenvoudig, maar steenpapier is veel steviger. Maar ja, dat kan ook haast niet anders met steen!
4. Als jet het Rockbook vasthoudt, kan dat koud aanvoelen. Dat is de steen die je voelt! Het is een natuurproduct en past zich daarom aan aan koude omstandigheden.
5. De reden dat Rockbooks iets dunner zijn dan standaard notitieboeken is dat steenpapier bijna twee keer zoveel weegt als pulppapier. Zeer geschikt dus voor het zware notitiewerk en krachttraining! Je voelt direct dat dit boek van steen is gemaakt.
6. Bij de softcover Rockbooks kan de kaft iets open blijven staan: dat komt niet doordat de kaft te licht of verkeerd gevouwen is, maar het is een kenmerk van het papier. Steenpapier kan niet eenvoudig worden gevouwen, het papier houdt van gladde vouwen, niet te strak.
7. Potloden en balpennen gaan zeer goed samen met het papier, het heeft een heel zachte schrijfervaring. Vulpeninkt heeft langer nodig om te drogen. Omdat het papier de inkt niet zo snel opneemt, zal het ook niet snel gaan “bloeden” als er op wordt geschreven.
8. De kleur van het papier is ook de daadwerkelijke kleur van de gebruikte stenen. Rockbook gebruikt moment oude kalksteen, waardoor het papier ivoorkleurig wordt.

€ 12,95


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Kaweco Mini Piston Converter

Kaweco Mini Piston Converter


Pilot Kaküno Red Vulpen

Pilot Kaküno Red Vulpen


Waterman Lange Inktpatronen (doosje: 8 patronen - 3 kleuren)

Waterman Lange Inktpatronen (doosje: 8 patronen - 3 kleuren)


Pilot Vulpen Inktpatronen - Blauw

Pilot Vulpen Inktpatronen - Blauw


Kaweco Inktpatronen (doosje: 6 patronen - 10 kleuren)

Kaweco Inktpatronen (doosje: 6 patronen - 10 kleuren)


Pilot Kaküno Blue Vulpen

Pilot Kaküno Blue Vulpen