La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
WINTER SALE Kaweco AL Sport Petrol Blue Vulpen (B)
85,00     59,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » » »
Nick Stewart Vulpeninkt (30 ml) - Berber Blue
[NS-30ML-BEBL]
Nick Stewart抯 stand alone en op maat gemaakte inkten, elk met unieke eigenschappen, in stijlvolle 30 ml inktpotten. De vulpenveilige inkten zijn ook ontworpen om met elkaar gemengd te worden waardoor een compleet palet van secundaire en tertiaire kleuren kan worden gemaakt, ideaal voor illustreren, schilderen en schrijven.
Doordat ze zo geschikt zijn voor schilderen en illustreren zijn met name de potjes handig om mee te nemen, overal mee naartoe, naar ieder project. De voorbeelden hieronder tonen een aantal kunstwerken die Nick Stewart maakte op een trektocht langs de Southdowns in East Sussex, Engeland. De kleuren zijn levendig en de inkten verstoppen de pen niet.Het verhaal achter de namen en labels
Nick Stewart bladerde in het boek 揥alk Away Rene met werk van Hipgnosis (een Britse design groep) en las over 殚n van hun eerste fotoshoots voor het album 揈legy van de Nice. De foto was genomen in Marokko en laat vier rode ballen zien op de zandduinen aan het eind van een typische woestijndag. En toen raakte het hem, daar waren ze, Nick Stewart抯 4 vulpeninkten: Berber Blue, Desert Rose, Dune Yellow en Twilight Black. De labelkleuren verwijzen naar de inktkleuren, elk met hun prachtige kleurtoon en diepte en alle labels laten 3 kamelen en 2 kamelendrijvers zien die door de woestijn reizen.

Over Nick Stewart
Nick Stewart heeft gewerkt voor veel van Londen抯 top creatieve bureaus en studio抯 en ook als leraar - 8 jaar aan de University of the Creative Arts als tutor. Hij is momenteel Creative Designer by Stewart2, een ontwerpbureau in Rochester, Engeland.

6,95


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
KWZ Ink Standaard Inktpot - Warsaw Dreaming

KWZ Ink Standaard Inktpot - Warsaw Dreaming


TWSBI Eco White Rose Gold Trim Vulpen

TWSBI Eco White Rose Gold Trim Vulpen


TWSBI Eco White Vulpen

TWSBI Eco White Vulpen


TWSBI Eco Black Vulpen

TWSBI Eco Black Vulpen


Lamy Aion Red Vulpen

Lamy Aion Red Vulpen


Pineider Snorkel Filler

Pineider Snorkel Filler