La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LAMY Safari Pastel Light Blue Balpen (Limited Edition)
LAMY Safari Pastel Light Blue Balpen (Limited Edition)
11,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Namiki Emperor Urushi Black No. 50 Vulpen
[NA-FNF-148SB]
De Namiki Emperor Urushi Collectie brengt de vulpen met de grote No. 50 penpunt (18 karaat goud), genaamd No. 50 Jumbo, uit de jaren dertig naar het heden. Ook het mechaniek is hetzelfde als bij het origineel. De schoonheid wordt versterkt door het gebruik van lak zonder olie voor de laatste afwerking en een polijstmethode (Roiro Urushi Shiage), waar bij er herhaaldelijk ruwe lak in wordt gewreven na het polijsten met een speciale houtskool.

Over Namiki
De Namiki schrijfinstrumenten komen voort uit een cultuur die al meer dan duizend jaar de kunst van het schrijven beheerst. Japanse meesters maken voor de Namiki collecties gebruik van de beste materialen om schrijfinstrumenten te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook uitstekend presteren. Maar ... superieur vakmanschap is slechts het begin! Hoe mooi de schrijfinstrumenten ook zijn, Namiki pennen zijn ontworpen om gebruikt te worden: de uiterst precieze penpunt, de uitstekende voeder en behuizing zorgen voor een buitengewone soepele en strakke lijn. In ieder aspect herdefinieert Namiki kwaliteit in schrijfinstrumenten.

Voor de verzamelaar en connaisseur is Namiki een openbaring. Voor de gewaardeerde cli雗t of vriend zal het een cadeau voor het leven zijn. Voor elke creatieve uitspatting is Namiki een bijzonder schrijfinstrument!

2.150,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen