La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Edison Pen Pearlette Fingerpaints Vulpen
Edison Pen Pearlette Fingerpaints Vulpen
165,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Montegrappa Passione Cinnamon Vulpotlood
[MO-ISPNTQCN]
"Passione" betekent voor de Italiaan meer dan verlangen en obsessie. Het kan ook "dol zijn op" uitdrukken, het uitoefenen van een hobby of de liefde voor een sport. Voor welke uitleg het ook wordt gebruikt, het staat altijd voor meer dan interesse alleen. Het kan een zo grote liefde zijn die nauwelijks te beteugelen is, of het nu voor een persoon, een muziekgenre, kunst of theater of zelfs een verzameling is. Net als de zustercollectie Desiderio heeft de Montegrappa Passione schrijfwarencollectie een buitengewone aantrekkingskracht.

De Passione collectie is gemaakt van celluloid. De aard van dit materiaal zorgt er voor dat de patronen van elke pen uniek zijn en daardoor elke pen bijzonder maken. De details zijn gemaakt van sterling zilver.

Het vulpotlood maakt gebruik van 0,7 mm vullingen, welke u hier in onze webstore kunt vinden.

De eerste pennenproducent van Itali, Montegrappa, startte met de productie van pennen in 1912 in een fabriek in Bassano del Grappa - een pittoreske stad een de Brenta rivier. Door gebruik te maken van celluloid en edelmetalen combineert Montegrappa traditionele methoden met moderne technieken. Of er nu gebruik wordt gemaakt van kleuren, die ook al door de oude Meesters werden gebruikt of van ontwerpen die terug te vinden zijn in barokke paleizen, de Italiaanse cultuur en romantiek is in ieder product terug te vinden.

700,00


Beoordelingen