La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Kaweco AC Sport Champagne Balpen
82,50     62,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Montegrappa Extra Argento Rollerpen (Limited Edition)
[MO-ISEXNRSE]
De Montegrappa Extra Argento collectie is een directe afstammeling van Montegrappa抯 zeer succesvolle signatuurcollectie, de Extra 1930. Net als de vorm van dat meesterwerk is het silhouet van de Extra Argento klassiek elegant en voluptueus.
In tegenstelling tot de Extra 1930, die gemaakt is van celluloid, is de Argento collectie gemaakt van 100% gepolijst sterling zilver. De collectie zal worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 1.912 stuks per schrijftype.

Extra Argento biedt een stijl die doet denken aan de handgemaakte Art Deco aanstekers van de jaren 20 van de vorige eeuw, dankzij de fraaie versiering: een diamantgeslepen guilloche gravure. Het visgraat-tweedmotief geeft een vintage en gentleman抯 look en feel aan dit superieure schrijfinstrument. Extra Argento抯 schoonheid wordt verder verfraaid door de mogelijk om de dop te personaliseren door een speciaal graveervak.

De eerste pennenproducent van Itali, Montegrappa, startte met de productie van pennen in 1912 in een fabriek in Bassano del Grappa - een pittoreske stad een de Brenta rivier. Door gebruik te maken van celluloid en edelmetalen combineert Montegrappa traditionele methoden met moderne technieken. Of er nu gebruik wordt gemaakt van kleuren, die ook al door de oude Meesters werden gebruikt of van ontwerpen die terug te vinden zijn in barokke paleizen, de Italiaanse cultuur en romantiek is in ieder product terug te vinden.

1.400,00


Beoordelingen