La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Edison Pen Pearlette Fingerpaints Vulpen
Edison Pen Pearlette Fingerpaints Vulpen
165,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Montegrappa Bugatti Pur Sang Indigo Blue Vulpotlood
[MO-ISBDNQAL]
De naam "Bugatti" is voor veel autoliefhebbers 殚n van de meest sprekende namen uit de geschiedenis van dit vervoersmiddel. Met decennia van grootsheid op het circuit en op de weg, is Bugatti nog steeds een legende, die inspireert, avontuurlijk en innovatief is.
Montegrappa's Bugatti schrijfwarencollectie straalt de essentie van het merk volledig uit. Ettore Bugatti werd ge飊spireerd door zijn geliefde paarden en deze passie liet hij ook tot uiting komen in zijn auto's. De radiatoren (en de grille op de Veyron) zijn in de vorm van stijgbeugels en hoefijzers. Hij gebruikte ook de term "Pur Sang", Frans voor "Volbloed", om zijn auto's te beschrijven.

Om de Bugatti Pur Sang Duotone schrijfinstrumenten te cre雛en hebben de ontwerpers met name gekeken naar de details en het oppervlak van de iconische Veyron, zowel van binnen als van buiten. De auto's worden vaak gemaakt in tweekleuren-schema's, wat ook weer terug komt in de naam van de serie. De schrijfinstrumenten hebben een houder en dop van metalen onderdelen en Italiaans edelhars van superieure kwaliteit, verkrijgbaar in 5 combinaties: Indigo Blue / Rhodium, Bugatti Blue / Rhodium, Matte Black / Ruthenium, Argus Pheasant Brown / Rose Golxd, Pearl / Rose Gold. De metalen onderdelen zijn gegraveerd met een patroon van "dynamic quilting", gelijk aan de bekleding van de Veyron.
Het ovale logo is fullcolour aangebracht op de top van de pen, terwijl de vorm van de koplampen van de Veyron de inspiratie vormden voor de gravure op de dopring.

Bugatti schrijfinstrumenten worden geproduceerd in een oplage van 999 stuks in elke kleur en geleverd in een speciaal ontworpen doos als eerbetoon aan het Bugatti logo.Het vulpotlood maakt gebruik van 0,7 mm vullingen, welke u hier in onze webstore kunt vinden.

De eerste pennenproducent van Itali, Montegrappa, startte met de productie van pennen in 1912 in een fabriek in Bassano del Grappa - een pittoreske stad een de Brenta rivier. Door gebruik te maken van celluloid en edelmetalen combineert Montegrappa traditionele methoden met moderne technieken. Of er nu gebruik wordt gemaakt van kleuren, die ook al door de oude Meesters werden gebruikt of van ontwerpen die terug te vinden zijn in barokke paleizen, de Italiaanse cultuur en romantiek is in ieder product terug te vinden.

1.100,00


Beoordelingen