La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Caran d'Ache Ecridor Variation Vulpen
209,00     159,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Montblanc M Rollerpen/Portefeuille Geschenkset
[MB-116037]
Montblanc heeft het ontwerp van de Montblanc M overgedragen aan een ontwerper van buiten het bedrijf. De Montblanc M schrijfinstrumenten, ontworpen door designer Marc Newson, kennen een elegante balans tussen vorm en functie, met een silhouet dat eer doet aan de Montblanc traditie, maar in een compleet nieuw en gewaagd ontwerp dit is een buitengewoon schrijfinstrument. M staat voor het gezamenlijke element als eerste letter van de naam van Marc Newson en die van Montblanc: het symboliseert de puurheid van het product, gereduceerd tot de essentie.
Newson抯 ontwerp bevat ook subtiele esthetische en ingenieuze details: de magneetsluiting (aanwezig op alle varianten) is zo gemaakt, dat de clip perfect in lijn ligt met het Montblanc embleem op de houder wanneer de pen wordt gesloten.

Toen Newson aan het ontwerp van de Montblanc M begon, wilde hij dat het de 揂pple Watch van de vulpennen zou worden: zowel een eerbetoon aan het verleden als een evolutionaire stap vooruit. 揈r moest een bepaald karakter zijn, iets dat de pen anders zou maken, een nieuw publiek aansprekend, vertelt Newson, 揑k wilde een bepaalde speelsheid meegeven, wat ik heel belangrijk vind, terwijl het DNA van het merk wel behouden blijft.

De set bestaat uit een rollerpen en een Montblanc Meisterst點k portemonnee met ruimte voor 6 creditcards, stijlvol verpakt in een Montblanc geschenkdoos.

Geschikte artfineliner vullingen kunt u hier in onze webstore vinden.
Geschikte rollervullingen kunt u hier in onze webstore vinden.

<


De naam Montblanc wordt geassocieerd met waardevolle cadeaus en aandenkens: de top van buitengewoon en traditioneel vakmanschap.

La Couronne du Comte is officieel dealer van Montblanc.

570,00


Beoordelingen